Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool se chystá na návrat


ikona
Mr. Hlad
deadpoolryan reynolds
Kdy se vrátí žoldák s proříznutou držkou? A kdo by mu mohl v sequelu krýt záda?  

Ani bych se nedivil, kdyby za pár let vznikl film o tom, jak Ryan Reynolds zkoušel natočit Deadpoola. Jeho herecké renomé nebylo největší, studio projektu nevěřilo, fandové odmítali byť jen pomyslet na to, že by dostali rating PG-13 a celkově šlo o projekt, se kterým nechtěl nikdo mít moc společného. Jen Reynolds a režisér Tim Miller. Zbytek je historie. Deadpool je dnes komerčně nejúspěšnějším eRkovým film všech dob, Reynoldsovi znovu nakopl kariéru a Foxové si díky němu přišli na tři čtvrtě miliardy dolarů. Tomu se říká šťastný konec.

 

Je jasné, že se dočkáme dvojky, koneckonců na scénáři se začalo pracovat ještě dřív, než se jednička usadila v kinech, a teď už je to fakt sichr, protože na palubě je oficiálně i Reynolds. Ten za první díl dostal 2 miliony dolarů, takže bylo třeba vymyslet nové smlouvy a asi to dopadlo dobře. Zatím není jasné, kdy film uvidíme, ale šeptá se, že by to mohlo být 6. října 2017, ale spíš až v první čtvrtině roku 2018. Foxové každopádně na nic čekat nechtějí. Nafasujeme slíbeného Cablea, žoldáka, co cestuje časem, a objevit by se měla i členka X-Force a X-Men Domino, což je dáma, která umí manipulovat se štěstím, což z ní dělá zatraceně nebezpečnou osobu. Když střílí, ví, že bude mít kliku a vždycky se trefí tam, kam chce, ať už to vypadá jakkoliv nepravděpodobně.

 

A fandové začínají teoretizovat i o záporácích. Apocalypse ani Doctor Doom si asi čas neudělají, ale vzhledem k tomu, že drsný humor a trochu bizarní atmosféra fandům sedly, je možné, že bychom se mohli dočkat třeba vraždícího makaka Hit-Monkey, žoldáka jménem T-Ray, který tvrdí, že on je skutečným Wadem Wilsonem a teoreticky by mohla dorazit i samotná Smrt či dokonalý magor Madcap, který je víceméně marvelovským Jokerem. Ale vzhledem k tomu, že jedním z Deadpoolových protivníků je i měsíc jménem Id (jo, měsíc!), můžeme asi čekat fakt úplně všechno.

---

Vytáhni v hospodě: Hugh Jackman je podle všeho Reynoldsův kámoš a pomáhal mu s propagací Deadpoola. Takže fandové doufají, že by se ve dvojce mohl jeho Wolverine alespoň mihnout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace