Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vyrazí Frat Pack na Severní pól?


ikona
Mr. Hlad
Will Ferrell se vydává do ledové pustiny. Přidají se k němu i další komediální hvězdy?  

Doby Frat Packu už pomalu končí. Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd, Ben Stiller a Owen Wilson stárnou, už diváky tolik nelákají a každý jede víceméně sólo. S trochou štěstí by se to ale mohlo změnit, Will Ferrell totiž chystá film, který si přímo říká o nějakou tu komediální slezinu. Bude totiž produkovat a dá se předpokládat, že i hrát v komedii, která má vycházet ze skutečné události ze šedesátých let. Parta kamarádů se tehdy ožrala a rozhodla se vyrazit na expedici na Severní pól. Amatérští polárníci byli pojišťovák, prodavač aut, učitel zeměpisu, doktor a řidič skútru Jean-Luc Bombardier. To poslední jméno je mimochodem pravé.

 

Nikdo z nich neměl žádné velké zkušenosti, profíci od nich dávali ruce pryč a nakonec je zasponzorovaly palírny whisky a výrobci luxusních hodinek. A oni se v roce 1968 stali k překvapení všech prvními lidmi, kteří dosáhli Severního pólu na sněžných skútrech. Ferrell bude vycházet z článku, který se před pár týdny objevil v časopise Rolling Stone a napsal ho Guy Lawson, který světu vylíčil i příběh dvou hňupů kšeftujících se zbraněmi, s nimiž se seznámíme v komedii War Dogs. Každopádně to zní jako film, kde by se mohli po letech opět sejít komediální hvězdy a zavzpomínat na časy, kdy točily pecky jako Mládí v trapu nebo Zprávař.

--- 

Vytáhni v hospodě: Před třemi lety lákali Ferrella do dvojky Vánočního skřítka a nabízeli mu 28 milionů dolarů. Neměl zájem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace