Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našli jste v Batman vs. Superman Jimmyho Olsena?


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermandc
Ne? Zack Snyder vám pomůže... 

Tohle je až moc zábavné odhalení na to, abych si ho nechal pro sebe. Zacka Snydera se v Entertainment Weekly zeptali na to, proč v Batman vs. Superman není Jimmy Olsen. Jeho odpověď? Jimmy ve filmu je. A ne, nemihne se někde v pozadí, má regulérní malou roli. Už se chytáte? Že ne? Tak se vydáme do spoilerového teritoria...

NÁSLEDUJÍ SPOILERY!

 

... abyste se mohli dozvědět, že je Jimmy Olsen fotografem, který je s Lois na začátku filmu v Africe. Přesně tak. Jimmy Olsen (s tváří Michaela Cassidyho) řekne asi dvě věty, přizná se, že pracuje pro CIA... a umře. Aniž by se diváci dozvěděli, že to je Jimmy Olsen!

Chudák Jimmy se ve filmu původně stihnul představit. Tenhle "detail" se ale (spolu s další půlhodinou materiálu) propadl do rozšířené verze filmu. Proč Zack s Jimmym takhle zametl? Prý pro něj v BvS ani v dalších filmech nenašel místo. Ještě podivnější je potom geneze tohohle nápadu, původně měl totiž Jimmyho cameo obstarat Jesse Eisenberg.

 

Ano, Snyderovi přišlo zvrhlým způsobem vtipné, že by se na plátně objevil tak známý herec, představil se jako slavný Supermanův kámoš a vzápětí umřel. Nakonec se ale s Jessem zakecal a, jak všichni víme, nabídl mu roli Lexe Luthora.

Inu... tomu se říká bizár.

---

Vytáhni v hospodě: V BvS mají cameo tři herci z Watchmenů. Carla Gugino opět namluvila počítač na kryptonské lodi, Jeffrey Morgan si zahrál Thomase Waynea (to vám asi neuniklo) a... tramtadadá... Patrick Wilson obstaral hlas překvapivě akčního prezidenta USA. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace