Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti: Recenze

příspěvky 381 - 400 Napsat příspěvek
tož, asi takto to dopadne, ked sa filmy točia pre účely marketingovej kampane a následneho merchandisingu

"se snaží dát fanouškům to, co podle průzkumů chtějí vidět"

a podľa všetkého im tento kalkul vyjde na výbornú (BOM tracking zatiaľ 170 mega za opening weekend).
takže WB vlastne budú mať potvrdené, že ano, toto je produkt, ktorý ľud žiada

a Justice League bude tým pádom more of the same, nie len preto, že to je Snyder
môžu tam dať hocijakého režiséra, produkt je nadizajnovaný, stačí zrealizovať (viď F&F séria a iné)

ach jo...
a pritom tá premisa vyzerala tak lákavo, tak lákavo
(osobne mi veľmi imponovalo, ako fikane naviazali na ten pičung že v Sup v MoS zdemoloval pol mesta a urobili z toho dôvod konfliktu BvS)
349032
tož, asi takto to dopadne, ked sa filmy točia pre účely marketingovej kampane a následneho merchandisingu "se snaží dát fanouškům to, co podle průzkumů chtějí vidět" a podľa všetkého im tento kalkul vyjde na výbornú (BOM tracking zatiaľ 170 mega za opening weekend). takže WB vlastne budú mať potvrdené, že ano, toto je produkt, ktorý ľud žiada a Justice League bude tým pádom more of the same, nie len preto, že to je Snyder môžu tam dať hocijakého režiséra, produkt je nadizajnovaný, stačí zrealizovať (viď F&F séria a iné) ach jo... a pritom tá premisa vyzerala tak lákavo, tak lákavo (osobne mi veľmi imponovalo, ako fikane naviazali na ten pičung že v Sup v MoS zdemoloval pol mesta a urobili z toho dôvod konfliktu BvS)
0 0
reagovat

xxendxx

Da Vinci’s Demons je za mna super, takze sa nezhodneme. Suhlasim, ze ma v portfoliu viacero rutinnych prac a na tych najlepsich sa casto nepodielal sam (ani na Batman Begins) Na druhu stranu pre Ghost Rider 2 vytvoril len zapletku a scenar ako taky nepisal.

Ale chapeme sa, sice som ho hlavne kvoli praci v televizii zobral na milost, i tak by som mu osobne tolko ackovych filmovych projektov nezveril
349031
Da Vinci’s Demons je za mna super, takze sa nezhodneme. Suhlasim, ze ma v portfoliu viacero rutinnych prac a na tych najlepsich sa casto nepodielal sam (ani na Batman Begins) Na druhu stranu pre Ghost Rider 2 vytvoril len zapletku a scenar ako taky nepisal. Ale chapeme sa, sice som ho hlavne kvoli praci v televizii zobral na milost, i tak by som mu osobne tolko ackovych filmovych projektov nezveril
xxendxx
0 0
reagovat

:-)

Koukam, ze fanousci Snydera jasaji a fanousci Batmana se Supermanem jsou smutni - vcetne me :-)
349030
Koukam, ze fanousci Snydera jasaji a fanousci Batmana se Supermanem jsou smutni - vcetne me :-)
:-)
0 0
reagovat

xxendxx

Srovnání Spielberga s režisérským patlalem Snyderem, je naprosto mimo mísu, a to z jakéhokoliv úhlu pohledu....To že se třeba Indy IV nepovedl, je fakt, ale ta story o vzniku toho filmu, o protlačení toho o čem to bude, je dlouhodobě známá, to nebyl Spielbergův problém a navíc Indy IV se špatnou režií problém nemá, ta tam možná leccos zachránila...spíš s jinými věcmi....
Jak dopadne tenhle film se nějak dopředu očekávalo, že zafunguje faktor Snyder, takže žádné překvapení 8), ten člověk se nezmění
349029
Srovnání Spielberga s režisérským patlalem Snyderem, je naprosto mimo mísu, a to z jakéhokoliv úhlu pohledu....To že se třeba Indy IV nepovedl, je fakt, ale ta story o vzniku toho filmu, o protlačení toho o čem to bude, je dlouhodobě známá, to nebyl Spielbergův problém a navíc Indy IV se špatnou režií problém nemá, ta tam možná leccos zachránila...spíš s jinými věcmi.... Jak dopadne tenhle film se nějak dopředu očekávalo, že zafunguje faktor Snyder, takže žádné překvapení *8)*, ten člověk se nezmění
xxendxx
0 0
reagovat

Matt

Davinci demons je prinejlepsim prumerny (zadna pecka) a hlavne, kdyz se podivas na jeho portfolio, tak po Blade Trinity, Jumper a Ghost Rider 2 by měl mít tenhle člověk zákaz šahat na cokoli komixovýho. V podstatě nemá na kontě scénář k filmu, kterej by těžil z dobrýho scénáře. (Blade 1+2 ani Batman Begins fakt nepočítám mezi nějaký zázraky, spíš je beru jako neurážející. Tam to těžce táhne režie)

Se Skipem kopou stejnou ligu, jen Skip provozuje málo řitního Alpinismu u někoho vlivnýho, takže mu nedovolej kurvit Ačkový projekty.
349028
Davinci demons je prinejlepsim prumerny (zadna pecka) a hlavne, kdyz se podivas na jeho portfolio, tak po Blade Trinity, Jumper a Ghost Rider 2 by měl mít tenhle člověk zákaz šahat na cokoli komixovýho. V podstatě nemá na kontě scénář k filmu, kterej by těžil z dobrýho scénáře. (Blade 1+2 ani Batman Begins fakt nepočítám mezi nějaký zázraky, spíš je beru jako neurážející. Tam to těžce táhne režie) Se Skipem kopou stejnou ligu, jen Skip provozuje málo řitního Alpinismu u někoho vlivnýho, takže mu nedovolej kurvit Ačkový projekty.
Matt
0 0
reagovat
Tak mi ten tip z včerejška vyšel a Imf dává taky bůra.

Repost komentáře z prvních dojmů (5/10):


Tak tenhle film se nepovedl a to jakože vůbec. Ne ne, musím se opravit: Tenhle slepenec videoklipů se nepovedl. O filmu jakožto uceleném svazku se mluvit fakt nedá.

Více hlavních postav se absolutně nepovedlo ukočírovat, jsou tam rozházené jako rozsypaný čaj, dějově se skáče z místa na místo jak utržené z řetězu a na pocitu "tohle je fakt sada klipů" ještě přidává hudba, primárně proto, že každá postava má svůj specifický theme a tenhle konkrétní theme tam je použitý na X místech (kdyby si divák náhodou nevšiml, že se právě koukáme na
Supermana, radši si dáme jeho theme po osmé)... ke konci jsem měl pocit, že si ze mě už dělají prdel. Jednotlivé motivy jsou dobré (Wonder Woman theme je vyloženě skvělá), ale jejich extenzivní používání (resp. zneužívání) hudební podkres filmu znehodnocuje. To jak agresivně se skáče "z klipu do klipu" mě celkem rychle začalo vytáčet - jakmile se konečně dostalo na něco zajímavého a já si film začal užívat, Snyder to utnul a jelo se dále... tenhle vlak do pekla nezastavuje.

Příběh. Ehm. Tam je. Neviděl jsem v něm nějaké vyloženě gigantické díry (o motivaci a logickém uvažování postav se to ale říct nedá) - v rámci komiksových rubaček je to asi průměr - ale celková propracovanost je hrozná.
Popsat děj jako "simplistický" je víceméně pochvala. Není tam jediný zajímavý zvrat, nápad, cokoli... navíc záporák (Luthor) je v porovnáním se Zodem prachbídný, Doomsday je CGI Troll z pána prstenů, který je nasraný a rozbíjí věci... yep, zbytečná postava do jejíž tvorby nikdo nevložil ani špetku nápadu (ty nejhorší představy z traileru se co se mě týká 100% naplnily).
Kdo si na Youtube najde ten desetiminutový summary sestříhaný z vydaných trailerů a spotů víceméně nepotřebuje jít do kina.

Jinak mě teď napadá ještě jedna věc - přestože jde o slepenec klipů vydávaný za film, nějakým zázrakem se podařilo udělat první půlku filmu k uzívání nudnou. Wow... hustý.

PS: Akce je mixed bag. Místy tam jsou hezké záběry, místy tam je hezká choreografie (primárně v Batmanových scénách), ale all in all je tam až moc střihů a celý závěrečný fight s Doomsdayem je kromě "Emmerichovské destrukce" tragédie. Na Hollywood průměr, na Snydera podprůměr.
349034
Tak mi ten tip z včerejška vyšel a Imf dává taky bůra. Repost komentáře z prvních dojmů (5/10): Tak tenhle film se nepovedl a to jakože vůbec. Ne ne, musím se opravit: Tenhle slepenec videoklipů se nepovedl. O filmu jakožto uceleném svazku se mluvit fakt nedá. Více hlavních postav se absolutně nepovedlo ukočírovat, jsou tam rozházené jako rozsypaný čaj, dějově se skáče z místa na místo jak utržené z řetězu a na pocitu "tohle je fakt sada klipů" ještě přidává hudba, primárně proto, že každá postava má svůj specifický theme a tenhle konkrétní theme tam je použitý na X místech (kdyby si divák náhodou nevšiml, že se právě koukáme na Supermana, radši si dáme jeho theme po osmé)... ke konci jsem měl pocit, že si ze mě už dělají prdel. Jednotlivé motivy jsou dobré (Wonder Woman theme je vyloženě skvělá), ale jejich extenzivní používání (resp. zneužívání) hudební podkres filmu znehodnocuje. To jak agresivně se skáče "z klipu do klipu" mě celkem rychle začalo vytáčet - jakmile se konečně dostalo na něco zajímavého a já si film začal užívat, Snyder to utnul a jelo se dále... tenhle vlak do pekla nezastavuje. Příběh. Ehm. Tam je. Neviděl jsem v něm nějaké vyloženě gigantické díry (o motivaci a logickém uvažování postav se to ale říct nedá) - v rámci komiksových rubaček je to asi průměr - ale celková propracovanost je hrozná. Popsat děj jako "simplistický" je víceméně pochvala. Není tam jediný zajímavý zvrat, nápad, cokoli... navíc záporák (Luthor) je v porovnáním se Zodem prachbídný, Doomsday je CGI Troll z pána prstenů, který je nasraný a rozbíjí věci... yep, zbytečná postava do jejíž tvorby nikdo nevložil ani špetku nápadu (ty nejhorší představy z traileru se co se mě týká 100% naplnily). Kdo si na Youtube najde ten desetiminutový summary sestříhaný z vydaných trailerů a spotů víceméně nepotřebuje jít do kina. Jinak mě teď napadá ještě jedna věc - přestože jde o slepenec klipů vydávaný za film, nějakým zázrakem se podařilo udělat první půlku filmu k uzívání nudnou. Wow... hustý. PS: Akce je mixed bag. Místy tam jsou hezké záběry, místy tam je hezká choreografie (primárně v Batmanových scénách), ale all in all je tam až moc střihů a celý závěrečný fight s Doomsdayem je kromě "Emmerichovské destrukce" tragédie. Na Hollywood průměr, na Snydera podprůměr.
0 0
reagovat
Recenzi trochu nechápu, první půlka snad bylo to nejlepší z filmu, ne naopak. Nemáš to obráceně Imfe?? Ale jinak 6/10, na tom zbytku se shodneme asi...
349027
Recenzi trochu nechápu, první půlka snad bylo to nejlepší z filmu, ne naopak. Nemáš to obráceně Imfe?? Ale jinak 6/10, na tom zbytku se shodneme asi...
0 0
reagovat

duro

Nebo na Olgu Hepnarovou. :)
349025
Nebo na Olgu Hepnarovou. :)
duro
0 0
reagovat
Technicke vzate Terrio prepisoval Goyerov scenar k Man of Steel 2, ale nieco z Goyera tam urcite zostalo ;)
349024
Technicke vzate Terrio prepisoval Goyerov scenar k Man of Steel 2, ale nieco z Goyera tam urcite zostalo *;)*
0 0
reagovat

kyller

Asi proto že scénař měl z větší části na starosti hlavně Goyer a Terrio ho jen upravoval:+
349023
Asi proto že scénař měl z větší části na starosti hlavně Goyer a Terrio ho jen upravoval*:+*
kyller
0 0
reagovat

Otázky, které mám...

Tak kdo tedy podle redakce nese za ten průser největší vinu? Scenáristé, producenti, režisér nebo všichni stejnou měrou? A myslíte si, že BvS dá hřebíček do rakve DC univerzu? Nebo jde jen o dílčí zklamání, které může záhy napravit SS?
349022
Tak kdo tedy podle redakce nese za ten průser největší vinu? Scenáristé, producenti, režisér nebo všichni stejnou měrou? A myslíte si, že BvS dá hřebíček do rakve DC univerzu? Nebo jde jen o dílčí zklamání, které může záhy napravit SS?
Otázky, které mám...
0 0
reagovat
Prečo sa tu spomína Goyer, keď scenár písal Terrio? :D
349021
Prečo sa tu spomína Goyer, keď scenár písal Terrio? *:D*
0 0
reagovat
Goyer byl u Nolana... nemyslím si, že by film měl problém se scénářem, který byl v BvS chytrý a dialogy trefné, akorát spousta věcí bylo jen lehce naznačených a neměli čas to tam dát celé. Jinak motivace všech dává smysl, ale když režisér je patlal a natočil z toho Sucker Punch 2, tak je to tragédie. Mně se film líbil, ale vím, že se jiným divákům líbit nemusí. Snad to dopadne aspoň obřími výdělky a Snydera posunou na nějakého guru týpka a dosadí jiného režiséra na JL, protože by to jinak mohli zabalit.
349020
Goyer byl u Nolana... nemyslím si, že by film měl problém se scénářem, který byl v BvS chytrý a dialogy trefné, akorát spousta věcí bylo jen lehce naznačených a neměli čas to tam dát celé. Jinak motivace všech dává smysl, ale když režisér je patlal a natočil z toho Sucker Punch 2, tak je to tragédie. Mně se film líbil, ale vím, že se jiným divákům líbit nemusí. Snad to dopadne aspoň obřími výdělky a Snydera posunou na nějakého guru týpka a dosadí jiného režiséra na JL, protože by to jinak mohli zabalit.
0 0
reagovat

xxendxx

Goyer nie je tak strasny a ma dobre filmove, tak aj serialove projekty (Da Vinci’s Demons) Akurat sa obcas poriadne utne, ale stale ma daleko od takeho Skipa Woodsa. Ak by sa dostal k DC on, to by este len bola katastrofa ;)

Je pravdou, ze Spielberg uplne nemohol za to, ze Lucas chcel mat v Indym 4 mimozemstanov, ale Snyder skutocne prilis nezvlada tempo, gradaciu a iba na seba seka obrazky.Ten clovek fakt nema daleko od Michaela Baya, avsak Bay zvlada akciu o dve triedy lepsie.
349019
Goyer nie je tak strasny a ma dobre filmove, tak aj serialove projekty (Da Vinci’s Demons) Akurat sa obcas poriadne utne, ale stale ma daleko od takeho Skipa Woodsa. Ak by sa dostal k DC on, to by este len bola katastrofa *;)* Je pravdou, ze Spielberg uplne nemohol za to, ze Lucas chcel mat v Indym 4 mimozemstanov, ale Snyder skutocne prilis nezvlada tempo, gradaciu a iba na seba seka obrazky.Ten clovek fakt nema daleko od Michaela Baya, avsak Bay zvlada akciu o dve triedy lepsie.
xxendxx
0 0
reagovat
Tak ja si myslím že nie všetky pripravované filmy od DC dopadnú ako BvS..SS a WW a aj Batman podla mna môžu byť pecky už len preto že tam nebude režíser S.
349018
Tak ja si myslím že nie všetky pripravované filmy od DC dopadnú ako BvS..SS a WW a aj Batman podla mna môžu byť pecky už len preto že tam nebude režíser S.
0 0
reagovat
Ten okamih, keď už hrajú BvS a vy idete do kina radšej na V mene Krista.
349017
Ten okamih, keď už hrajú BvS a vy idete do kina radšej na V mene Krista.
0 0
reagovat
tak ruku na srdce, Snyder na tom má asi takovou zásluhu jako Spielberg, kterej "posral" Indyho 4ku. Kdyby to nemělo scénář od Goyera, kterej je nevím proč, pořád někde zaměstnanej jako scénárista, mohlo to bejt fajn.
349016
tak ruku na srdce, Snyder na tom má asi takovou zásluhu jako Spielberg, kterej "posral" Indyho 4ku. Kdyby to nemělo scénář od Goyera, kterej je nevím proč, pořád někde zaměstnanej jako scénárista, mohlo to bejt fajn.
0 0
reagovat

Suicide Squad

SS bude pecka, o tom nemám pochyb, ale prostě Snyder už neeeeeeeee, MoS bylo to samé, ale mělo lepší choreografii a souboj ve Smallvillu byl skvělý + příběh měl emoce a Zod byl neskutečný. BvS měl náběh být největší komixový film, ten hype byl neskutečný, ale Snyder to posral totálně. Začátek sestříhal tak tragicky a finální souboj byl prostě průměr bez nápadu.

Ostatní filmy můžou být super, ale bojím se, že JL dopadne stejně tragicky se Snyderem... Kéž by to přebral Ben a nebo Fincher.
349015
SS bude pecka, o tom nemám pochyb, ale prostě Snyder už neeeeeeeee, MoS bylo to samé, ale mělo lepší choreografii a souboj ve Smallvillu byl skvělý + příběh měl emoce a Zod byl neskutečný. BvS měl náběh být největší komixový film, ten hype byl neskutečný, ale Snyder to posral totálně. Začátek sestříhal tak tragicky a finální souboj byl prostě průměr bez nápadu. Ostatní filmy můžou být super, ale bojím se, že JL dopadne stejně tragicky se Snyderem... Kéž by to přebral Ben a nebo Fincher.
Suicide Squad
0 0
reagovat

Nejsem fanoušek MoS, nemám nic proti komiksoým filmům, beru je prostě jako normální filmy, od tohodle filmu jsem po tom hejtu v podstatě moc nečekal, ale ku*va.

Nevím kde se stala chyba, ale tohle bylo prostě něco. Hned úvodní scéna mě úplně rozsekala. Dialogy byli lepší než v MoS a záporák v podání Jesse Eisenberga byl prostě super (mohl by dostat nějakou tu nominaci, ikdyž jí pravděpodobně nedostane). Nechápu proč se většina lidí ptá jakou měl motivaci, když podle mě jeho motivace byla jasná. On chtěl být nejmocnější na světě a Superman mu to kazil. Batman a výkon Bena Afflecka byl taktéž úžasný, Henry Cavill, taky nebyl špatný. Zajímala by mě zbytečnost linky Lois, když díky ní jsme vlastně viděli jak se Lex snaží proti supermanovi poštvat svět. (ikdyž to každý věděl ještě než na film šel, ale v tom filmu to prostě muselo bejt a bavilo mě to) V některých momentech to sice na většinu lidí asi působilo uspěchaně, ale to jen proto že tam zbytečně nevysvětlovali, nebo nedali některé scény, které podle mě byli celkem zbytečné. Ikdyž taky bych byl možná radši kdyby to bylo o kousek delší. Myslel jsem že mě WW bude štvát, ale nestalo se tak a čas který tam měla byl akorát. Což mě celkem překvapilo protože, tam moc často nebyla. Jediná věc která film trošku zbrzdila bylo to představování Justic League. Ale že by mi to nějak moc vadilo to ne. A finále bylo taky super a narozdíl od MoS i dojemné. Ikdyž chápu že většina lidí takové vyvádění nezkousne. A neuvěřitelnost konfliktu mezi Batmanem a Supermanem, podívejte se na to znovu, já to zde vypisovat nebudu. A skvělích scén bylo plno. Narozdíl od toho co jsem slyšel, že tam nejsou zapamatování hodné scény). Výbuch v Kapitolu a začátek byli nejlepší scény a zavěrečný let s kopím byl taky super. Za mě 10/10 a jedna z nejlepších comicsovek, možná i nejlepší (ale pořád asi u mě vede Kick-Ass a TDK), zatím nejlepší film roku alespoň pro mě. Zůstal jsem sedět až do konce titulků a to se mi ještě nestalo. Ale je u mě docela běžné že někdy přeháním, takže jestli si budu stát za tímhle názorem zjistím dnes večer :D Ale i tak moje hodnocení zůstane minimálně na 9/10. Tenhle film, ale vážně není pro každého, takže chápu že se to většině lidí moc nelíbí. Přirovnal bych to k seriálovému Hannibalovi, ikdyž jsou úplně odlišní a Hannibalovi se dostalo uznání alespoň od kritiků.
349014
Nevím kde se stala chyba, ale tohle bylo prostě něco. Hned úvodní scéna mě úplně rozsekala. Dialogy byli lepší než v MoS a záporák v podání Jesse Eisenberga byl prostě super (mohl by dostat nějakou tu nominaci, ikdyž jí pravděpodobně nedostane). Nechápu proč se většina lidí ptá jakou měl motivaci, když podle mě jeho motivace byla jasná. On chtěl být nejmocnější na světě a Superman mu to kazil. Batman a výkon Bena Afflecka byl taktéž úžasný, Henry Cavill, taky nebyl špatný. Zajímala by mě zbytečnost linky Lois, když díky ní jsme vlastně viděli jak se Lex snaží proti supermanovi poštvat svět. (ikdyž to každý věděl ještě než na film šel, ale v tom filmu to prostě muselo bejt a bavilo mě to) V některých momentech to sice na většinu lidí asi působilo uspěchaně, ale to jen proto že tam zbytečně nevysvětlovali, nebo nedali některé scény, které podle mě byli celkem zbytečné. Ikdyž taky bych byl možná radši kdyby to bylo o kousek delší. Myslel jsem že mě WW bude štvát, ale nestalo se tak a čas který tam měla byl akorát. Což mě celkem překvapilo protože, tam moc často nebyla. Jediná věc která film trošku zbrzdila bylo to představování Justic League. Ale že by mi to nějak moc vadilo to ne. A finále bylo taky super a narozdíl od MoS i dojemné. Ikdyž chápu že většina lidí takové vyvádění nezkousne. A neuvěřitelnost konfliktu mezi Batmanem a Supermanem, podívejte se na to znovu, já to zde vypisovat nebudu. A skvělích scén bylo plno. Narozdíl od toho co jsem slyšel, že tam nejsou zapamatování hodné scény). [spoiler]Výbuch v Kapitolu a začátek byli nejlepší scény a zavěrečný let s kopím byl taky super.[/spoiler] Za mě 10/10 a jedna z nejlepších comicsovek, možná i nejlepší (ale pořád asi u mě vede Kick-Ass a TDK), zatím nejlepší film roku alespoň pro mě. Zůstal jsem sedět až do konce titulků a to se mi ještě nestalo. Ale je u mě docela běžné že někdy přeháním, takže jestli si budu stát za tímhle názorem zjistím dnes večer :D Ale i tak moje hodnocení zůstane minimálně na 9/10. Tenhle film, ale vážně není pro každého, takže chápu že se to většině lidí moc nelíbí. Přirovnal bych to k seriálovému Hannibalovi, ikdyž jsou úplně odlišní a Hannibalovi se dostalo uznání alespoň od kritiků.
Nejsem fanoušek MoS, nemám nic proti komiksoým filmům, beru je prostě jako normální filmy, od tohodle filmu jsem po tom hejtu v podstatě moc nečekal, ale ku*va.
0 0
reagovat
Nejočekávanější film pro IMFA od DC Lego Batman? IMF asi moc nadějí nevkládá do Suicide Squad.
349013
Nejočekávanější film pro IMFA od DC Lego Batman? IMF asi moc nadějí nevkládá do Suicide Squad.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se