Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lobo to zkusí ve filmu


ikona
Mr. Hlad
dclobo
Dočkáme se konečně filmové verze příběhů nejdrsnějšího comicsového lovce lidí?  

Comicsový antihrdina Lobo je hodně zábavný sympaťák. K Avengers nebo Justice League by ho asi nevzali, protože by nejspíš Batmanovi prošlápl páteř (znalci comicsů vědí, o čem mluvím) a Steva Rogerse vykuchal hákem ještě před úvodní akční scénou. Ale co taky čekat od někoho, kdo vyvraždil celé obyvatelstvo své rodné planety? Nadlidská síla, vylepšené reflexy, nesmrtelnost, geniální mozek a absolutně zvrácená morálka. S tímhle mezigalaktickým žoldákem a lovcem odměň je zatraceně velká sranda. Hollywood však moc nevěděl, co s ním.

 

O filmové verzi se mluví už celkem dlouho a kolem filmu se motali i Dwayne Johnson, Gerard Butler nebo Jason Momoa. Naposledy chtěl Loba natočit Brad Peyton, tvůrce San Adreas, a i když byl hotový scénář, studio celý projekt poslalo k ledu. Po úspěchu Deadpoola však bylo jasné, že podobně odvážné a potenciálně eRkové comicsovky dostanou další šanci. Warneři ale chtějí podle všeho začít od začátku. Už hotový Peytonův scénář hodili do koše a najali Jasona Fuchse, aby začal psát znovu. Fuchs má na kontě propadák Pan, příští rok uvidíme jeho Wonder Woman a napsal i chystanou akční sci-fi s Tomem Cruisem Luna Park. Uvidíme, jestli se mu povede pohnout i s Lobem.

--- 

Vytáhni v hospodě: V jedné z předchozích verzí se počítalo s tím, že Lobo bude mít rating PG-13 a bude lovit největší vesmírné zločince ukryté na Zemi s pomocí teeangerské parťačky. Díky bohu, že to nevzniklo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace