Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kingsmani lákají oscarové hvězdy


ikona
Mr. Hlad
kingsmanmatthew vaughn
Kdo by se mohl objevit v pokračování akční špionážní akční pecky? A kolik filmů se vlastně chystá?  

Kingsman Matthew Vaughna byla parádní jízda. Kombinace akce, stylovosti, humoru, parodie na bondovky a spousty násilí nás hodně bavila a naštěstí nejenom nás. Tržby byly natolik zajímavé, že se odklepla nakonec i dvojka a Vaughn se vrací k režii, ačkoliv to chvilku vypadalo, že uteče, stejně jako to udělal u Kick-Ass. Natáčet by se mělo už příští měsíc, vrátí se Taron Egerton a před nedávnem se objevily informace o tom, že hlavní záporačku by si mohla zahrál Julianne Moore. A teď tu jsou další věci, které stojí za to vědět.

 

Okolo jedné z dalších rolí krouží Halle Berry. Tvůrci by oscarovou herečku, o níž nebylo v posledních letech moc slyšet, rádi viděli v roli šéfové CIA. Už před nedávnem se začaly šířit drby, že druhý díl by se měl hodně točit okolo americké větvě Kingsmanů, a tak by účast CIA dávala celkem smysl. To ale není ta nejdůležitější informace. Ještě zajímavější je totiž fakt, že Halle Berry by měla podepsat smlouvu na dva filmy, u Foxů tedy potichu plánují už i trojku. Jestli se i u ní bude za kamerou motat Matthew Vaughn a zda na ní vůbec dojde, ale budeme nejspíš vědět až příští rok. Kingsman 2 bude mít premiéru 6. června 2017.

--- 

Vytáhni v hospodě: Matthew Vaugh tvrdil, že se ve dvojce vrátí Colin Firth jako zombie, nebo jako zlé dvojče hrdiny z jedničky. Prý to ale byl fór.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace