Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #340 o drsňácích a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Kam chodí chlastat Vetřelci a Tony Montana? Jak si vyrobit Dartha Vadera? A kdo je nejdrsnější prezident Ameriky všech dob?  

Poctivý Výplach

Klub týdne
Před pár týdny jste mohli ve Výplachu navštívit Hell´s Club, místo, kam chodí zachlastat ti nejstylovější filmoví drsňáci a občas se tam dějí celkem krvavé věci. A teď tu máme druhé  kolo. Jestli vás zajímalo, kam chodí Luke Skywalker, Patrick Swayze, Rick Deckard, Vetřelec, Snake Plissken nebo Tony Montana, tak si klikněte. Hell´s Club čeká...

Batmobil týdne
Minule jsme vám ukázali, jak to dopadne, když se Henry Cavill ptá dětí, jestli fandí Batmanovi nebo Supermanovi. Nadšený z jejich odpovědí moc nebyl. Teď dostává slovo Ben Affleck a ukazuje, proč je Bruce Wayne větší frajer než Clark Kent. Má totiž Batmobil.

 

Trailery týdne
Hvězdné války jsou klasika, ale dvoumiliardové tržby ukázaly, že dovedou bez problémů oslovit diváky i v současnosti. Původní trilogie je však pořád ještě někde jinde, na druhou stranu když se podíváte na dobové trailery, jasně uvidíte, že stříhání upoutávek se za těch pár let posunulo o opravdu hodně velký kus. A tak si někdo řekl, že by nebylo od věci sestříhat Novou naději, Impérium vrací úder a Návrat Jediho tak, aby to co nejvíc připomínalo trailer na Síla se probouzí.

 

Patent týdne
Létajících aut z Návratu do budoucnosti 2 se nejspíš jen tak nedočkáme, zajímavé věci se ale v automobilovém průmyslu dějí. Ford si patentoval věc, která by filmové fandy mohla docela zajímat. V budoucnu, až se auta budou řídit sama, by přední sklo mohlo fungovat jako filmové plátno. A představa, že si pustíte Šíleného Maxe, když pojedete třicítkou v koloně na D1, je celkem lákavá, ne?

 

Prezident týdne
Možná jste zaznamenali informaci o tom, že Zack Snyder chce natočit příběh George Washingtona a boje Američanů za nezávislost. A chce to natočit stylem, který je pro něj typický, takže si představte Třístovku, kde budou hrdinové víc oblečení a se srandovními parukami na hlavách. Řev bude stejný. Připadá vám to jako šílenost? No, asi máte pravdu. Snyder ovšem nebude první, kultovní Robot Chicken tenhle film předpovědělo už v roce 2009.

 

Remaky týdne
Remaky jsou zlo. Alespoň se to říká. Já s nimi obvykle nemám moc problém, protože to, že vznikne nová a často špatná verze, přeci neznamená, že na starou klasicku se musí zapomenout. Navíc předělávky můžou jít často úplně jiným a třeba i hodně zajímavým směrem. Tohle video, které srovnává původní verze s těmi novými, to dokazuje.

Origami týdne
Čumění na filmy a seriály není extra kreativní zábava, na tom se asi shodneme. Nikdo ale nebude MovieZone obviňovat z toho, že v lidech zabíjí touho po kreativitě. Antistresové omalovánky a ni Puzzle s KarlemR zatím nechystáme, ale pokud se nudíte a rádi byste něco stvořili, co takhle zkusit origami s Darthem Vaderem?

 

Triky týdne
Na pátého Terminátora bychom sice nejradši fofrem zapomněli, ale i když nešlo zrovna o povedený film, pár zajímavých věcí v něm bylo. Teď nemluvím o té absurdní zápletce nebo unylé akci, ale třeba o bitce starého a nového Arnolda. Jak se tahle mlátička točila, ale i spoustu dalších věcí, zjistíte tady.

 

Deadpool týdne
Proti konci Deadpoola nic nemáme. Byl zábavný, brutální, efektní, vtipný i dojemný. Nebudeme se však tvářit, že byl dokonalý. V How It Should Have Ended se rozhodli trošku si s ním pohrát, přidat jeden bonusový zvrat a pak hodnocení celá akce, se kterým pomůžou i ostatní superhrdinové. A popravdě jde o jednu z nejlepších věcí, která tahle parta v poslední době vypustila do světa.

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, který sequel od Pixaru máte nejradši a s naprostým přehledem vyhrálo třetí Toy Story. Trochu se to dalo čekat.

 

Dnes se podíváme na komedie. Vzhledem k tomu, že v kinech je Grimsby, kde se dějí fakt hodně divoké věci, by nás zajímalo, jaká komedie je podle vás nejvulgárnější v tom dobrém slova smyslu. Nezajímají nás prasárny, ale vtipné prasárny. Svoje tipy pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace