Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nováčci pro Batmana a Spideyho


ikona
Mr. Hlad
batmanbatman vs supermandcmarvelspider-man
Koho uvidíme po boku Petera Parkera a která oscarová hvězda se postará o bezpečnost Gothamu?  

J.K. Simmons má dnes doma zaslouženého Oscara za Whiplash, většina lidí si ho ale nejspíš bude pořád spojovat hlavně s postavou. J.J. Jamesona ze Spider-Mana, vydavatele novin, který má v životě jediný cíl – zničit pavoučího muže. Fandové už párkrát jasně řekli, že by ho rádi viděli i v nové verzi, která se momentálně kutí u Marvelu, ale mají asi smůlu. V novém Spideym bude Peter Parker teenager a zůstává otázkou, jestli si vůbec bude přivydělávat jako fotograf. Simmons ale na comicsy nekašle a našel si jinou zajímavou náhradu. U konkurence. Warneři ho zlákali do chystané Justice League, kde si zahraje inspektora Gordona, šéfa gothamské policie a jednoho z mála skutečných spojenců Bruce Waynea. Jít ve stopách Garyho Oldmana nebude snadné, ale Simmons by to zvládnout mohl.

 

Ale zpátky ke Spider-Manovi, protože i když ten nejspíš vznikne bez Simmonse, pár dalších hereckých tváří potřebuje. Zatím máme jen Toma Hollanda a Marisu Tomei, která nafasovala roli tety May. A teď se k nim přidává Zendaya. Nebudu si dělat iluze, že ji znáte, pokud nemáte mladší sourozence nebo děti, nejspíš jste o téhle disneyovské hvězdičce nikdy neslyšeli. Ale to asi ani o Hollandovi, ne? Každopádně bude hrát Michelle a nepůjde o lásku Petera Parkera, to je všechno, co víme. Jestli to bude klaďačka, nebo má kopat za záporáky, zatím nikdo prozradit nechce. Ani jestli jde o nějakou známější postavu ze spider-manovského univerza, nebo úplně nový charakter.

 

Každopádně očekáváme nějaká známější jména, Spideyho lidi znají, ale bez slavnějších ksichtů to asi studio riskovat v kinech nebude.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace