Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nina: Trailer

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Nejsem si jistá, že nominace Zoe uspokojí všechny, stačí si přečíst komentáře pod trailery na youtube, (celkem jsem se divila, proč mají tolik disliků, zas tak špatný mi trailer rozhodně nepřijde), kde si nemálo lidí stěžuje, že Zoe není na roli dostatečně tmavá, tedy je její obsazení do role dle některých skoro urážející. Absurdní, je mi z toho smutno.
Trošku se obávám, že tady se nebudou objevovat povinně pochvalné komentáře a hodnocení, pokud se to naříkání nad nedostatečně tmavým odstínem pleti rozšíří.
347211
Nejsem si jistá, že nominace Zoe uspokojí všechny, stačí si přečíst komentáře pod trailery na youtube, (celkem jsem se divila, proč mají tolik disliků, zas tak špatný mi trailer rozhodně nepřijde), kde si nemálo lidí stěžuje, že Zoe není na roli dostatečně tmavá, tedy je její obsazení do role dle některých skoro urážející. Absurdní, je mi z toho smutno. Trošku se obávám, že tady se nebudou objevovat povinně pochvalné komentáře a hodnocení, pokud se to naříkání nad nedostatečně tmavým odstínem pleti rozšíří.
0 0
reagovat
Mně už tyhle "já jsem chudáček černoušek" filmy začínají lízt krkem, všechno má nějaký důvod ...

zrovna jsem dodíval Smrtonosnou zbraň, scéna v autě, kdy se Murtaugh, Riggs a Leo smějí scéně "vždyť ale, ale .. vy jste černej !" :D .. proč dnes nikdo neumí natočit tak dobré filmy? Samé tupé, digi nebo rádobykorektní sračky :( a ještě milion ratingů, kde se kdokoliv cokoliv bojí jen naznačit od sprostého slova až po cokoliv dalšího. Fakt si nepamatuju, kdy naposled jsem si užíval takovou týmovou chemii, snad možná u Mizerů 2, všechny ty novodobé patlaniny jsou k smíchu ve srovnání s tady těma filmama, to i fláky typu 48 hodin válcují všechny ty novodobé bezduché dialogově vykastrované, vizuelně přezelenoplátnové kktiny ....

Sorry za vykecání :)
347187
Mně už tyhle "já jsem chudáček černoušek" filmy začínají lízt krkem, všechno má nějaký důvod ... zrovna jsem dodíval Smrtonosnou zbraň, scéna v autě, kdy se Murtaugh, Riggs a Leo smějí scéně "vždyť ale, ale .. vy jste černej !" *:D* .. proč dnes nikdo neumí natočit tak dobré filmy? Samé tupé, digi nebo rádobykorektní sračky :( a ještě milion ratingů, kde se kdokoliv cokoliv bojí jen naznačit od sprostého slova až po cokoliv dalšího. Fakt si nepamatuju, kdy naposled jsem si užíval takovou týmovou chemii, snad možná u Mizerů 2, všechny ty novodobé patlaniny jsou k smíchu ve srovnání s tady těma filmama, to i fláky typu 48 hodin válcují všechny ty novodobé bezduché dialogově vykastrované, vizuelně přezelenoplátnové kktiny .... Sorry za vykecání :)
0 0
reagovat
Tak už z první ukázky to vypadá zajímavější než Smithovo Concussion. A pokud se ve filmu dočkám songu Sinnerman, tak bude mít bod k dobru ;)
347181
Tak už z první ukázky to vypadá zajímavější než Smithovo Concussion. A pokud se ve filmu dočkám songu Sinnerman, tak bude mít bod k dobru *;)*
0 0
reagovat
Dobre namaskovana, dobra prace s hlasenm (nemyslim autotune, ale v dialozich), nejaka nominace? 8)
347178
Dobre namaskovana, dobra prace s hlasenm (nemyslim autotune, ale v dialozich), nejaka nominace? *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se