Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman vs. Superman: Co nás čeká v eRkové verzi?


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermandc
Jak Warneři uspořádají dvě verze filmu? 

Do filmového setkání Batmana se Supermanem zbývají tři týdny a Warnerům se asi moc lehce nespí. Tentokrát ale ladně přeskočíme první ohlasy, které stále naznačují rozporuplně přijímaný film, a moc času nestrávíme ani u predikcí tržeb, které se zatím pohybují u 300-340 milionů dolarů za první víkend globálně (což je fajn), z čehož by mělo 140 milionů přijít z USA (což vzhledem ke 116 milionům Muže z oceli a 132 milionům Deadpoola už tak fajn není). Doufejme, že jsou americké odhady podstřelené, aby film mohl o prvním víkendu překvapit (předprodeje zatím jedou jako na drátkách). Začít na 140 milionech a jít nahoru je totiž daleko obezřetnější než klesat ze dvoustovky.

 

O čem se tedy budeme bavit? Jak prozradil titulek, pomalu se začíná řešit eRková verze filmu, která vyjde pod označením Ultimate Edition na Blu-Rayi. Co přesně do ní studio schová? Jistotou je pár drsnějších záběrů, nové informace ale naznačují, že v ní fanoušky čeká daleko víc. V první řadě se rozšíří některé akční scény, ve druhé pak dostaneme spoustu náznaků směrem k budoucnosti filmového vesmíru od DC. Nejvýraznějším rozdílem má být postava Jeny Malone (podle některých zvěstí Barbara Gordon), která byla z kinoverze zcela vystřižena. V rozšířené verzi ale má hrát klíčovou roli a naťukávat řadu nadcházejících událostí.

V podstatě to tedy vypadá, že Warneři trochu zařadili zpátečku. V kinoverzi se pořád objeví skoro celá Justice League včetně Aquamana, Flashe a Cyborga (samozřejmě půjde veskrze o camea), studio ale myslí na co nejširší diváckou základnu a chce mít ve filmu co nejkoherentnější příběh. Březnový film tak bude důkladněji stát na vlastních nohách (strašákem byl určitě "sváděcí a rozváděcí" syndrom dvojky Avengers) a většinu comicsových narážek a odkazů na Justice League si užijí jen zarytí fanoušci v létě na blůčku.

 

Šalamounské řešení? To si pište. Warneři by takhle mohli uspokojit oba divácké tábory, podobně chytří pak mimochodem budou i s Green Lanternem. Hal Jordan se podle všeho neobjeví dřív než ve druhé Justice League, která dorazí na podzim 2019. Od jeho tragické sólovky tak uběhne 8 let, což je přesná délka pauzy mezi Batmanem a Robinem a Batman začíná. Chvályhodná to strategie. Tak doufejme, že nám vynese co nejchutnější comicsové ovoce!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace