Diskuze k článku Suburra: Recenze

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
22.05.2017 13:43:17

10/10

díky uživateli girokapo jsem taky včera odhalil tuto neskutečnou kriminálku.. nepamatuju si, že bych u nějakýho filmu byl hned po půl hodině přesvědčenej o plným hodnocení

19.05.2017 19:35:33

10/10

Za mě totální bomba + super hudba :+

19.05.2017 18:42:19

Absolutne skvele natoceny film z perfektnym dejom taktiez som ho pozeral v originalnom zneni v Taliančine kde som aj kedysi pracoval takze ma to fakt dostalo skvely boli ti cigani co tam hrali a taktiez skvely soundtrack krasa.:+:+

18.08.2016 20:11:02

Mě to bohužel nevzalo. Slušná filmařina, ale prostě pro mě nic navíc, co by mě dostalo. Hudba dobrá, ale bohužel ohraná. Kdybych jí slyšel prvně, třeba by mě to vzalo i víc. 6,5/10

14.03.2016 19:15:25

a jestli chcete něco lepšího, tak australský Underbelly... každá série z jiný doby a všechny super :)

14.03.2016 18:11:27

Kolem seriálu jsem se jenom mihnul, ale není k filmu potřeba, nebojte... A spojení "až moc M83" je pro mě oxymoron, takže s tím jsem problém neměl 8)

11.03.2016 12:34:40

jo, tenhle typ muziky taky můžu, ale tady už to její použití bylo trochu přepálený...jinak film celkově 8/10

10.03.2016 06:00:32

M83 se pouzivaji trochu moc? Tak to musim videt!! :)

09.03.2016 22:49:27

Romanzo criminale - La serie

Pokud se Vám zamlouvá "Suburra"/"Gomorra - La serie" doporučuju v našich končinách zapomenutý klenot jménem "Romanzo criminale - La serie" (22 dílů) která je též od režiséra výše zmíněných filmů a odehráva se v 70s/80s.

09.03.2016 22:20:59

O nějakém seriálu jsem doteď nevěděl, ale tento film je u mě 10/10, takže asi tak...:+

09.03.2016 21:35:55

Je potřeba vidět dřívější film nebo seriál? Pokud je to v recenzi tak sory, ale nerad čtu něco co jsem ještě neviděl

09.03.2016 18:11:06

Hodne dobrý film. M83 mám síce rád, ale povedal by som, že tu ich používali až moc. 8/10

© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se