Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Suicide Squad fasuje sequel


ikona
Mr. Hlad
Kdy se začne kutit dvojka očekávané comicsovky? A jaké další plány mají její režisér a Will Smith?  

U DC mají teď plnou hlavu bitky Supermana s Batmanem, ale neflákají ani Sebevražedný oddíl. Záporácká týmovka, ve které se parta zabijáků a magorů vydá konat dobro (kvůli minibombám na krku jim nic jiného nezbývá), se do kin dostane už v létě a zatím vypadá hodně zajímavě a především o dost jinak než ostatní comicsovky. David Ayer, režisér Patroly a scenárista Training Day, chystá drsnější a temnější comicsovku, která alespoň z upoutávek působí o dost atraktivněji než souboj dvou nejslavnějších superhrdinů. A zdá se, že studio má v jeho dílo důvěru.

 

Warneři a DC už totiž odklepli sequel a počítá se s návratem Ayera i Willa Smithe. To není extra spoiler, víceméně se to čekalo už kvůli tomu, že jeho střelec Deadshot by se měl objevit i v dalších comicsovkách a možná i v sólovce Batmana. Každopádně režisér a hlavní hvězda by si měli udělat volno na příští rok, kdy se má dvojka začít točit a s premiérou se podle všeho cílí na roky 2018 nebo  2019. Smith s Ayerem se však pokusí mezi to nacpat ještě jeden společný projekt. Na podzim by měli točit thriller Bright, což je policejní thriller říznutý fantasy a má se odehrávat ve světě, kde vedle sebe žijí lidé a bytosti jako orci a víly. Jo a podle všeho to bude dobovka. Už teď jsme zvědaví, co z toho vyleze, ale buddy movie se Smithem a naštvaným Shrekem z doby prohibice by mohla být docela zajímavá podívaná.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kvůli roli Smith trénoval s Rangers a Navy SEALS.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace