Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Spideyho jde do války


ikona
Mr. Hlad
sam raimi
Sam Raimi se po režisérské pauze chystá rozpoutat třetí světovou.  

Sam Raimi je režisér, který má hodně osobitý vizuální styl a jeho filmy vidíme vždycky rádi, faktem ovšem zůstává, že toho v posledních letech zase až tak moc nepředvedl. Horor Stáhni mě do pekla byl fajn, ale už se na něj skoro zapomnělo a Mocný vládce Oz byla víceméně obyčejná pohádka. Raimi se teď vrátil ke kořenům s povedeným seriál Ash vs. Evil Dead a nedávno se říkalo, že krouží kolem remaku hodně povedené gangsterky Prorok. Teď to ovšem vypadá, že se situace mění.

 

Jeho dalším projektem by měl být film s všeříkajícím názvem World War III. Půjde o adaptaci knihy George Friedmana, která však není klasickým románem. Friedman je zakladatel společnosti STRATFOR, což je soukromá analytická firma a jeho kniha se zamýšlí nad tím, jak moc se svět změní v příštích sto letech. Má klesnout důležitost Číny, zvýší se počet lokálních konfliktů, Mexiko se stane důležitějším hráčem na světové mapě, začne nová studená válka a všechno může vést až k dalšímu světovému konfliktu. Co si z toho Raimi vezme, nemůžeme zatím ani hádat, ale romantická komedie to asi nebude. Spíš bychom hádali regulérní válečnou podívanou nebo špionážní thriller. Každopádně od Raimiho bychom zase rádi něco viděli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace