Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Oscaři rozdáni! Vyhráli Max, Leo a Spotlight

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

TonyClifton

Aj nabuduce ;)
347033
Aj nabuduce *;)*
TonyClifton
0 0
reagovat
link

Gonzi
Myslim, ze toto bude nekonecna debata. Ty mas pocit, ze nieco tam "nepatri" a ini s tym problem nemaju. Ak to bude k veci, bude to suvisiet s danym filmom (mal by si rovnaky problem, keby nieco podobne odznelo k oceneniu pre dokument o ekologii?) a bude mat co povedat, nech si to povie. Ten priestor ma a je to len jeho rozhodnutie, ako s tym nalozi. Tvoje vnimanie veci, na co ten priestor ma (podla teba) sluzit je asi tak na urovni, ze na black tie cerveny koberec by chlap nemal prist bez motyla. Z akehokolvek vybocenia niekto chyta infarkty a ini ocenuju osviezenie, osobitost a originalitu. A malokto z tych milionov divakov pri prihovore caka na to, ci mu dany podakuje. Na to konecne sluzi ten textovy pas dolu.
347030
[link="http://mashable.com/2016/03/02/leonardo-dicaprio-climate-activist/?utm_cid=mash-com-fb-main-link#8CqDehzOnsq3"]link[/link] [b]Gonzi[/b] Myslim, ze toto bude nekonecna debata. Ty mas pocit, ze nieco tam "nepatri" a ini s tym problem nemaju. Ak to bude k veci, bude to suvisiet s danym filmom (mal by si rovnaky problem, keby nieco podobne odznelo k oceneniu pre dokument o ekologii?) a bude mat co povedat, nech si to povie. Ten priestor ma a je to len jeho rozhodnutie, ako s tym nalozi. Tvoje vnimanie veci, na co ten priestor ma (podla teba) sluzit je asi tak na urovni, ze na black tie cerveny koberec by chlap nemal prist bez motyla. Z akehokolvek vybocenia niekto chyta infarkty a ini ocenuju osviezenie, osobitost a originalitu. A malokto z tych milionov divakov pri prihovore caka na to, ci mu dany podakuje. Na to konecne sluzi ten textovy pas dolu.
0 0
reagovat

Memphis

Přesně to cos poslal je něco, co mi přijde mimo a co hraje do karet Tonymu. Pokud je to v pořádku, tak si představme, jak by takový večer mohl vypadat: Každý výherce tam přijde, řekne co ho zrovna trápí (tu indiáni, tu černoši, tu ekologie, tu špatné podmínky zvířat na farmách, tu špatné lékařství) a odejde... takhle se tam vystřídá 20(?) lidí a je konec večera...
Sorry ale to tam prostě nepatří a naprosto chápu, čím se to Tonymu nelíbí... Sice chápu potenciál mluvit k mnoha lidem, ale je to "zneužití" dané platformy.
346962
Přesně to cos poslal je něco, co mi přijde mimo a co hraje do karet Tonymu. Pokud je to v pořádku, tak si představme, jak by takový večer mohl vypadat: Každý výherce tam přijde, řekne co ho zrovna trápí (tu indiáni, tu černoši, tu ekologie, tu špatné podmínky zvířat na farmách, tu špatné lékařství) a odejde... takhle se tam vystřídá 20(?) lidí a je konec večera... Sorry ale to tam prostě nepatří a naprosto chápu, čím se to Tonymu nelíbí... Sice chápu potenciál mluvit k mnoha lidem, ale je to "zneužití" dané platformy.
Memphis
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Děkujeme za hodnotný příspěvek.
346935
Děkujeme za hodnotný příspěvek.
M.a.t.t.
0 0
reagovat
Este niekoho stve, ze sa DiCaprio snazil na Oscaroch upozornit na globalny problem? Nie, tak podme dalej.:)
346927
Este niekoho stve, ze sa DiCaprio snazil na Oscaroch upozornit na globalny problem? Nie, tak podme dalej.*:)*
0 0
reagovat

Tony

Mne je narozdiel od teba jedno, co si ten dany pri preberani ceny riesi. Ak to mam hodnotit, tak vzdy konkretny pripad. A ten Leov sa mi zda uplne v pohode, vecny, neosobny, nenasilny. Ty mas iny nazor. Ved ok, myslim ze sme to tu uz vsetci pochopili.
346916
Mne je narozdiel od teba jedno, co si ten dany pri preberani ceny riesi. Ak to mam hodnotit, tak vzdy konkretny pripad. A ten Leov sa mi zda uplne v pohode, vecny, neosobny, nenasilny. Ty mas iny nazor. Ved ok, myslim ze sme to tu uz vsetci pochopili.
Tony
0 0
reagovat

Memphis

A? Vadí mi to prostě u všech, co to tam tahají, že to není poprvé samozřejmě vím....
346915
A? Vadí mi to prostě u všech, co to tam tahají, že to není poprvé samozřejmě vím....
Memphis
0 0
reagovat

Gorecki

Co se mi snažíš říct, že se má u přebírání cen za Lincolna řešit americká ústava? :o
346914
Co se mi snažíš říct, že se má u přebírání cen za Lincolna řešit americká ústava? *:o*
Gorecki
0 0
reagovat

Tony

Asi se budeš muset smířit s tím, že máš na předávání oscarů jinej názor, než jeho účastníci.

Navíc to není nic novýho, ani se to netýká jen filmů.
346911
Asi se budeš muset smířit s tím, že máš na předávání oscarů jinej názor, než jeho účastníci. Navíc to není nic [link="http://www.youtube.com/watch?v=2QUacU0I4yU"]novýho[/link], ani se to netýká jen [link="http://www.therightplanet.com/wp-content/uploads/2014/12/sports-olympics-moments-tommie-smith-John-Carlos-black-power-salute-687x1024.jpg"]filmů[/link].
Tony
0 0
reagovat

Tony

Ale no tak. Tieto temy nepatria na vyhlasovani filmovych cien pre filmy, ktore dane temy ci uz priamo, alebo oklukou a metaforicky riesia? A to je co za kokotina?
346909
Ale no tak. Tieto temy nepatria na vyhlasovani filmovych cien pre filmy, ktore dane temy ci uz priamo, alebo oklukou a metaforicky riesia? A to je co za kokotina?
Tony
0 0
reagovat

studo

Je potřeba si uvědomit, jestli jsou Oscaři vrcholná filmová událost roku nebo přehlídka celebrit, kde si každá řekne svůj světonázor a aktuální problém lidstva, co z toho podle tebe? :)

Bachy
Proč v kontextu Leova projevu? Srovnávám společenskou úroveň obou akcí, která je prostě velmi podobná, na tom nechápeš co? Nebo nechceš chápat?
A už po x-té ti píšu, že je mi účel toho projevu, totálně volný, vůbec to nesouvisí s tím, jestli to na Oscary patří nebo ne, protože nepatří, ať už je to ekologie, hladomory, v Africe, mír na Ukrajině, ropná krize, uprchlická krize, sociální nerovnosti ve svět, negrmaotnost půlky Afriky, globální zadlužování, nízká finanční gramotnost lidstva, práva gayů, práva transek....
Tyhle problémy jsou všechny hrozně důležitý a spojuje je navíc jedna věc: NEPATŘÍ NA VYHLAŠOVÁNÍ FILMOVÝCH CEN

Bachy, nezlob se na mne, jsi inteligentní člověk, ale argument typu "už jenom protože se o tom mluví, tak je to důležité" je jedna z nejvíc WTF logik, jaké jsme byl poslední dobou svědkem...

do_Od
Máš něco konkrétního?
346904
Je potřeba si uvědomit, jestli jsou Oscaři vrcholná filmová událost roku nebo přehlídka celebrit, kde si každá řekne svůj světonázor a aktuální problém lidstva, co z toho podle tebe? *:)* [b]Bachy[/b] Proč v kontextu Leova projevu? Srovnávám společenskou úroveň obou akcí, která je prostě velmi podobná, na tom nechápeš co? Nebo nechceš chápat? A už po x-té ti píšu, že je mi účel toho projevu, totálně volný, vůbec to nesouvisí s tím, jestli to na Oscary patří nebo ne, protože nepatří, ať už je to ekologie, hladomory, v Africe, mír na Ukrajině, ropná krize, uprchlická krize, sociální nerovnosti ve svět, negrmaotnost půlky Afriky, globální zadlužování, nízká finanční gramotnost lidstva, práva gayů, práva transek.... Tyhle problémy jsou všechny hrozně důležitý a spojuje je navíc jedna věc: [b]NEPATŘÍ NA VYHLAŠOVÁNÍ FILMOVÝCH CEN[/b] Bachy, nezlob se na mne, jsi inteligentní člověk, ale argument typu "už jenom protože se o tom mluví, tak je to důležité" je jedna z nejvíc WTF logik, jaké jsme byl poslední dobou svědkem... [b]do_Od[/b] Máš něco konkrétního?
studo
0 0
reagovat
to čo tu plácaš v tých posledných príspevkoch tony, je tak mimo, že už ani neviem, ako ti to mám zargumentovať, pretože to je ako hádať sa s neandertálcom, čo si furt melie svoje :D vzdávam to, dúfam, že ostatní pochopili, prečo to Leo hovoril a aký efekt to malo mať. Tonymu to potom možno niekedy v budúcnosti dojde...
346901
to čo tu plácaš v tých posledných príspevkoch tony, je tak mimo, že už ani neviem, ako ti to mám zargumentovať, pretože to je ako hádať sa s neandertálcom, čo si furt melie svoje *:D* vzdávam to, dúfam, že ostatní pochopili, prečo to Leo hovoril a aký efekt to malo mať. Tonymu to potom možno niekedy v budúcnosti dojde...
0 0
reagovat
Nevím jak ostatním, ale už jen z principu mi přijde fakt hloupé, ba dokonce ignorantské, srážet celebritu, která ve svém vrcholném momentě nestrhla všechnu pozornost jenom na sebe, ale místo toho upozornila na globální problém, týkající se lidí po celém světě.

To chce mít fakt hodně chorou mysl. Imho.
346899
Nevím jak ostatním, ale už jen z principu mi přijde fakt hloupé, ba dokonce ignorantské, srážet celebritu, která ve svém vrcholném momentě nestrhla všechnu pozornost jenom na sebe, ale místo toho upozornila na globální problém, týkající se lidí po celém světě. To chce mít fakt hodně chorou mysl. Imho.
0 0
reagovat
V případě č. 1 se ti snažím vysvětlit proč mi v kontextu Leova projevu nepřijdou obě situace ani zbla podobné, natož stejné a použil jsem k tomu jmenované argumenty. Zatímco ty jsi použil "nerozumíš mi"

V případě č. 2 jsem ti napsal, jaký měl podle mě Leův projev účel a že dle mého tento účel minimálně do určité míry naplněn byl. Vidím v tom poukázání na určité problémy, využít vlivu osobnosti a vytvořit okolo speeche buzz. Ty jsi řekl tvůj příklad s obhajováním faulu na fotbalu. Přijde mi, že zbytečně ohýbáš skutečnosti,aby se ti hodily do argumentace, promiň.
346898
V případě č. 1 se ti snažím vysvětlit proč mi v kontextu Leova projevu nepřijdou obě situace ani zbla podobné, natož stejné a použil jsem k tomu jmenované argumenty. Zatímco ty jsi použil "nerozumíš mi" V případě č. 2 jsem ti napsal, jaký měl podle mě Leův projev účel a že dle mého tento účel minimálně do určité míry naplněn byl. Vidím v tom poukázání na určité problémy, využít vlivu osobnosti a vytvořit okolo speeche buzz. Ty jsi řekl tvůj příklad s obhajováním faulu na fotbalu. Přijde mi, že zbytečně ohýbáš skutečnosti,aby se ti hodily do argumentace, promiň.
0 0
reagovat
Tak už ani nevím, jestli rozumíš dobře slovu "podobná", protože to rozhodně není, "stejná"....
Víš co je absurdní? Říkat, že to o čem se hodně mluví za to stojí, protože se o tom hodně mluví, LOL.

346897
Tak už ani nevím, jestli rozumíš dobře slovu "podobná", protože to rozhodně není, "stejná".... Víš co je absurdní? Říkat, že to o čem se hodně mluví za to stojí, protože se o tom hodně mluví, LOL.
0 0
reagovat

Tony

Slušnej fňuk :) a nepoužíváš ho prvně.

Zkus mi, prosím, především to přirovnání o faulu vysvětlit lépe. Tam je to solidně absurdní. Ad ples - sám jsi napsal, že jde o podobnou společenskou akci. Podle mě nejde, a to kvůli zdola uvedeným důvodů, a proto to srovnání dle mého silně hapruje.
346894
Slušnej fňuk *:)* a nepoužíváš ho prvně. Zkus mi, prosím, především to přirovnání o faulu vysvětlit lépe. Tam je to solidně absurdní. Ad ples - sám jsi napsal, že jde o podobnou společenskou akci. Podle mě nejde, a to kvůli zdola uvedeným důvodů, a proto to srovnání dle mého silně hapruje.
Tony
0 0
reagovat

Bachy

To je pak těžké na tebe reagovat, když tě pointa mých příspěvků míjí kilometrovým obloukem, zkus si to prosím přečíst znovu.

studo
Samozřejmě, proč by nebyl? Dokážeš si to představit, jak by to vypadalo, kdyby si tam každý propagoval co je podle něj globální problém? Už jenom tohle je důvod, proč to tam tak zoufale nepatří. Je to vyhlašování a společenská událost nebo přehlídka aktuálních problémů lidstva?
Ne určitě nechci slyšet jenom děkovačky, ale strašně rád bych, kdyby se filmové ceny tematicky točily okolo filmů....
346892
To je pak těžké na tebe reagovat, když tě pointa mých příspěvků míjí kilometrovým obloukem, zkus si to prosím přečíst znovu. studo Samozřejmě, proč by nebyl? Dokážeš si to představit, jak by to vypadalo, kdyby si tam každý propagoval co je podle něj globální problém? Už jenom tohle je důvod, proč to tam tak zoufale nepatří. Je to vyhlašování a společenská událost nebo přehlídka aktuálních problémů lidstva? Ne určitě nechci slyšet jenom děkovačky, ale strašně rád bych, kdyby se filmové ceny tematicky točily okolo filmů....
Bachy
0 0
reagovat
"Taky by tam bylo těžce wtf tahat osobní zájmy" boj proti climate change je osobný záujem? :D on tam nepropaguje svoje voňavky tony, ale globálny problém, ktorý sa dotýka nás všetkých. Presne takéto niečo, pokiaľ za to bojuje k tomu patrí. Pokiaľ chceš počuť len nejaké rapotanie o tom komu ďakuje, mohol si si vypnúť zvuk a len pozerať tie mená, ktoré boli na obrazovke...
346852
"Taky by tam bylo těžce wtf tahat osobní zájmy" boj proti climate change je osobný záujem? *:D* on tam nepropaguje svoje voňavky tony, ale globálny problém, ktorý sa dotýka nás všetkých. Presne takéto niečo, pokiaľ za to bojuje k tomu patrí. Pokiaľ chceš počuť len nejaké rapotanie o tom komu ďakuje, mohol si si vypnúť zvuk a len pozerať tie mená, ktoré boli na obrazovke...
0 0
reagovat

Tony

Smyslem toho speeche bylo, aby se mluvilo o něm a o jeho tématu. Buzz and stuff. Smyslem faulu na fotbale není, aby se mluvilo o faulech...tzn. podle mě nesmyslné přirovnání.

Nemyslím si, že Vídeňský ples v opeře a oslava filmu je totéž. Netuším, jestli na plese rovněž probíhají nějaké proslovy světově významných celebrit, které jsou streamovány do celého světa, takže message těhle proslovů může být odeslána dál. Dokonce ani netuším, jestli film, který je formou uměleckého vyjádření mimo jiné i o situaci o světě je to samé jako tvůj příklad. Dokonce si myslím, že na předávání cen za literaturu by se nad komentářem globálních problémů nikdo nepozastavoval. A ba dojdu až tak daleko, že si myslím, že to jak hraje Austria není to samé jako globální problémy.
346849
Smyslem toho speeche bylo, aby se mluvilo o něm a o jeho tématu. Buzz and stuff. Smyslem faulu na fotbale není, aby se mluvilo o faulech...tzn. podle mě nesmyslné přirovnání. Nemyslím si, že Vídeňský ples v opeře a oslava filmu je totéž. Netuším, jestli na plese rovněž probíhají nějaké proslovy světově významných celebrit, které jsou streamovány do celého světa, takže message těhle proslovů může být odeslána dál. Dokonce ani netuším, jestli film, který je formou uměleckého vyjádření mimo jiné i o situaci o světě je to samé jako tvůj příklad. Dokonce si myslím, že na předávání cen za literaturu by se nad komentářem globálních problémů nikdo nepozastavoval. A ba dojdu až tak daleko, že si myslím, že to jak hraje Austria není to samé jako globální problémy.
Tony
0 0
reagovat

Tony

Četl jsem "Vídeňský pes v opeře" a čile začal hledat ve filmografii Luise Bunuela...
346839
Četl jsem "Vídeňský pes v opeře" a čile začal hledat ve filmografii Luise Bunuela...
Tony
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se