Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podvratná gamesa


ikona
imf
ro(c)k
 

Ačkoliv je tahle zpráva spíš pro zasmání (viz níže), nemohu tvrdit, že nemám z Karla Janáka radost. Podobný motor český film už dlouho potřeboval a navíc se díky rekordní návštěvnosti Rafťáků jistě udrží v potřebných obrátkách. Se Snowboarďáky přišel návrat žánrovek, Rafťáci přinesli zdravou chuť diváků do "sequelů" a Podvraťáci nám spolu s filmem naservírují počítačovou hru na jeho motivy. Jestli těch západních importů není trochu moc. Jen doufám, že se tohohle pevného stébla chytnou i jiní filmaři a především sponzoři.

Informace o přípravách hry mě ani zdaleka nepobavila tolik, jako první vypuštěné screenshoty. Rád bych připomněl naší reportáž, ve které jste se mohli dozvědět, že hlavní hrdinové jsou takoví normální "týpci" s hudebními ambicemi, jezdící ve zrezivělé Volkswagen dodávce po Praze i po jiných oblastech Česka. Může mi tedy někdo vysvětlit, proč je na obrázku vidíme v SUVčku, na americké dálnici, kterak kosí samopalem nějaké gangstery v džípu? Vstal jsem dneska špatnou nohou z postele nebo si marketingové oddělení Centauri Production popletlo projekty? Vážně jsem se tomu kontrastu smál dobré tři minuty, ale pak jsem si všimnul loga filmu na obrázcích a došlo mi, že je to asi míněno vážně.

Hráč bude mít za úkol ovládat automobil hlavních hrdinů, zatímco počítačem ovládaný panďulák bude likvidovat pocestné a kolemjedoucí podvratné živly. Role půjde i prohodit, aby počítač řídil a vy jste stříleli. O hře zatím nejsou známy žádné podrobnosti, takže je to jako házet šipy do spícího bezdomovce, ale vážně nevím, jak si tohle prostředí a styl chtějí tvůrci obhájit. Jestli to bude ono všeobjímající "mládeži se to takhle líbí", tak zřejmě definitivně spadnu smíchy pod židli a už mě otamtud nikdo nedostane.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace