Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku VIDEO: 10 minut z Batman vs. Superman, film dostane eRkovou verzi

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

mr.freake

1.1mld by byla paráda... mezi obyč lidi to má pozitivní ohlasy... věřím, že to Avengers sundá s přehledem na 1.7mld
346416
1.1mld by byla paráda... mezi obyč lidi to má pozitivní ohlasy... věřím, že to Avengers sundá s přehledem na 1.7mld
mr.freake
0 0
reagovat

sensei

neber to zle ja by som bol určite za aby to bol najvýdelečnejší comicsový film ever ale bojim sa že to tak nebude a že koli negativnej kampani ktorú sa už nepodarí za tých 20+ dní prevalcovať. Jediné čo by pomohlo pomôcť, by boli pozitívne ohlasy z novinárskych projekcii. Podla mna to pojde na 1.1 miliardy a tam sa to zastaví ale ani to nie je zlé na druhý film univerza :)
346407
neber to zle ja by som bol určite za aby to bol najvýdelečnejší comicsový film ever ale bojim sa že to tak nebude a že koli negativnej kampani ktorú sa už nepodarí za tých 20+ dní prevalcovať. Jediné čo by pomohlo pomôcť, by boli pozitívne ohlasy z novinárskych projekcii. Podla mna to pojde na 1.1 miliardy a tam sa to zastaví ale ani to nie je zlé na druhý film univerza *:)*
sensei
0 0
reagovat

Karel

Nepochybuji o tom, hype je velký. Bude to nejvýdělečnější komxový film!
346348
Nepochybuji o tom, hype je velký. Bude to nejvýdělečnější komxový film!
Karel
0 0
reagovat

sensej

O co, že si tak 90% lidí myslí, že to na poslední chvíli změnili a ten film jde do kin v eRku :D

Samozřejmě to není vina Warnerů, naopak ten tah očividně funguje :+
346336
O co, že si tak 90% lidí myslí, že to na poslední chvíli změnili a ten film jde do kin v eRku *:D* Samozřejmě to není vina Warnerů, naopak ten tah očividně funguje *:+*
sensej
0 0
reagovat

BvS válcuje

"However, according to social media monitor RelishMix, since the R-rated news broke, the conversation for #BatmanvSuperman spiked 60% with 5K combined hashtags across Twitter and Instagram. Ninety-five percent of the chatter is positive about that R-rating."
346334
"However, according to social media monitor RelishMix, since the R-rated news broke, the conversation for #BatmanvSuperman spiked 60% with 5K combined hashtags across Twitter and Instagram. Ninety-five percent of the chatter is positive about that R-rating."
BvS válcuje
0 0
reagovat

Will

Vyjádřil jsem to evidentně blbě :D Chtěl jsem tim říct, že když děláš temnej film s temnou atmosférou, s drsným příběhem (a v tomhle případě i evidentně s drsným hrdinou), tak bys rád přitlačil na pilu v tom, co ukážeš. Nechceš, aby se ti to tam řezalo a ve výsledku to vlastně působilo jako čajíček, protože budeš muset uhýbat kamerou.
346291
Vyjádřil jsem to evidentně blbě *:D* Chtěl jsem tim říct, že když děláš temnej film s temnou atmosférou, s drsným příběhem (a v tomhle případě i evidentně s drsným hrdinou), tak bys rád přitlačil na pilu v tom, co ukážeš. Nechceš, aby se ti to tam řezalo a ve výsledku to vlastně působilo jako čajíček, protože budeš muset uhýbat kamerou.
Will
0 0
reagovat
A jen tak mimochodem – TDK nedostal Rko jen díky tomu, že pokud pomineme násilí, ten film je čisté PG (nahota/sex, hrubá mluva, ani návykové látky, pokud nebereme v potaz šampaňské v tom filmu vůbec nejsou). To násilí, které by za jiných okolností jinak Rko filmu připláclo ale viditelné je a Nolan měl kliku, že třeba Joker ani Batman nepoužívají téměř vůbec střelné zbraně.

A ještě druhá věc. Rozšířený třetí Hobbit má taky Rko a také se přecházelo z PG13ky. To samé i Scottův Robin Hood. Dostal ho za viditelně červenou stříkající krev a useknuté hlavy trollu na záběr. Hood dostal Rko čistě jen za původní záběry, ze kterých byla pro kina vyretušovaná krev. Takže to, že BvS dostane Rko ještě až tak moc neznamená. Vlastně to neznamená nic...
346265
A jen tak mimochodem – TDK nedostal Rko jen díky tomu, že pokud pomineme násilí, ten film je čisté PG (nahota/sex, hrubá mluva, ani návykové látky, pokud nebereme v potaz šampaňské v tom filmu vůbec nejsou). To násilí, které by za jiných okolností jinak Rko filmu připláclo ale viditelné je a Nolan měl kliku, že třeba Joker ani Batman nepoužívají téměř vůbec střelné zbraně. A ještě druhá věc. Rozšířený třetí Hobbit má taky Rko a také se přecházelo z PG13ky. To samé i Scottův Robin Hood. Dostal ho za viditelně červenou stříkající krev a useknuté hlavy trollu na záběr. Hood dostal Rko čistě jen za původní záběry, ze kterých byla pro kina vyretušovaná krev. Takže to, že BvS dostane Rko ještě až tak moc neznamená. Vlastně to neznamená nic...
0 0
reagovat
vZec Presne to co napisal Karlos, temny pribeh nieje Rko, Rko tvoria uplne ine aspekty filmu a z toho co sme zatial videli v traileroch tak do BvS mozu dodat akurat tak nejake explicitne nasilie, langueage alebo full frontaly a poriadnu jebacku. Langueage je nepravdepodobny, rovnako nejaka excesivna nahota cize skor len tie detaily do bitiek. A to su proste veci ktore ti v tomto filme neurobia rozdiel pretoze ani jeden filmovy Superman alebo Batman doteraz si na tom nezakladal. Na druhu stranu v oboch seriach sa napachalo dost skody, urcite tam zmrela kopa ludi, na tom je vystavany cela premisa BvS, ale to nieje nieco co same o sebe vyfasuje Rko pretoze to nieje explicitne ukazane. Ale v dobre podanom filme ta z toho bude mrazit aj bez explicitne lamanych kosti or whatever.
346258
[b]vZec[/b] Presne to co napisal Karlos, temny pribeh nieje Rko, Rko tvoria uplne ine aspekty filmu a z toho co sme zatial videli v traileroch tak do BvS mozu dodat akurat tak nejake explicitne nasilie, langueage alebo full frontaly a poriadnu jebacku. Langueage je nepravdepodobny, rovnako nejaka excesivna nahota cize skor len tie detaily do bitiek. A to su proste veci ktore ti v tomto filme neurobia rozdiel pretoze ani jeden filmovy Superman alebo Batman doteraz si na tom nezakladal. Na druhu stranu v oboch seriach sa napachalo dost skody, urcite tam zmrela kopa ludi, na tom je vystavany cela premisa BvS, ale to nieje nieco co same o sebe vyfasuje Rko pretoze to nieje explicitne ukazane. Ale v dobre podanom filme ta z toho bude mrazit aj bez explicitne lamanych kosti or whatever.
0 0
reagovat
Watchmeni by ani bez Rka nešli natočit...
346233
Watchmeni by ani bez Rka nešli natočit...
0 0
reagovat
A Warchmeni mají Rko už v základu.
346231
A Warchmeni mají Rko už v základu.
0 0
reagovat
Poměrně mě překvapuje, kolik disformací tady poletuje vzduchem...

Rko se určitě nerovná těmější a depresivnější atmosféra. Max má Rko za:

1/ Nahotu. Pokud se pamatuju správně, byla tam jedna bitka, kde měly holky bílé sporé oblečení a cákaly po sobě vodu - a bylo vidět, co mají pod tím bílým sporým oblečením. Pak tam jedna myslím kojila na záběr.
2/ Násilí. U Maxe prej nejde o to, že by bylo explicitní (většina vlastních bitek byla "bez krve"), ale že je ho tam hodně a s pravidelnými intervaly.
3/ Vlastní zranění není snímáno detailně, ale je na kameře a v jednom případě je i krvavé.
4/ Přímo na záběr se tam jedna postava sama odpálí.
* Alkohol, drogy, cigára a nadávky ve filmu nejsou.

Ještě pro ujasnění - ratingy mají plovoucí proměnné. Co se může zdát u jednoho na hraně, to jinde vůbec nevadí. A různé kombinace sexu/nahoty a násilí povoleny u eRka jsou, pořád to musí být nějak vyváženo. A nezapomínejte, že i Rko není nejpřísnější rating.
Pokud chce film dostat PG 13, musí být bez červené krve, explicitně ukázaných zranění a gore násilí. Nesmí se střílet "do kamery" a nesmí být v tomtéž záběru přímo oběť střelby. Povoleno je třikrát fuck, ovšem pouze, pokud film samotný nekoliduje jinde. Povoleno je neomezeně střílet, když nejsou vidět následky, pokud jsou ukázány, nesmí být vidět krev a vlastní zranění, ale už je to limitováno na myslím tři výstřely ve scéně...
Nahota je pak dnes jasná - nesmí být vidět vlastně nic. V tomhle směru si to můžou tvůrci vyargumentovat. Tak jako tak, jakýkoli náznak sexu (i bez toho, že by bylo něco vidět) filmu automaticky přisuzuje PG13. Holý zadek, či nahá postava zabraná tak, že nejdou vidět intimní partie taky. Prsa víckrát a jeden fullfrontal je Rko. Nahý chlap zepředu, víc fullfrontalů NC17ka. Sex (bez deky/spodního prádla) dle posouzení, ale čím ho je víc a je explicitnější, tím to víc jde k NC17tce...

Co se u ratingů vůbec neřeší - atmosféra, rasizmus, politické názory a jiné...
346244
Poměrně mě překvapuje, kolik disformací tady poletuje vzduchem... Rko se určitě nerovná těmější a depresivnější atmosféra. Max má Rko za: 1/ Nahotu. Pokud se pamatuju správně, byla tam jedna bitka, kde měly holky bílé sporé oblečení a cákaly po sobě vodu - a bylo vidět, co mají pod tím bílým sporým oblečením. Pak tam jedna myslím kojila na záběr. 2/ Násilí. U Maxe prej nejde o to, že by bylo explicitní (většina vlastních bitek byla "bez krve"), ale že je ho tam hodně a s pravidelnými intervaly. 3/ Vlastní zranění není snímáno detailně, ale je na kameře a v jednom případě je i krvavé. 4/ Přímo na záběr se tam jedna postava sama odpálí. * Alkohol, drogy, cigára a nadávky ve filmu nejsou. Ještě pro ujasnění - ratingy mají plovoucí proměnné. Co se může zdát u jednoho na hraně, to jinde vůbec nevadí. A různé kombinace sexu/nahoty a násilí povoleny u eRka jsou, pořád to musí být nějak vyváženo. A nezapomínejte, že i Rko není nejpřísnější rating. Pokud chce film dostat PG 13, musí být bez červené krve, explicitně ukázaných zranění a gore násilí. Nesmí se střílet "do kamery" a nesmí být v tomtéž záběru přímo oběť střelby. Povoleno je třikrát fuck, ovšem pouze, pokud film samotný nekoliduje jinde. Povoleno je neomezeně střílet, když nejsou vidět následky, pokud jsou ukázány, nesmí být vidět krev a vlastní zranění, ale už je to limitováno na myslím tři výstřely ve scéně... Nahota je pak dnes jasná - nesmí být vidět vlastně nic. V tomhle směru si to můžou tvůrci vyargumentovat. Tak jako tak, jakýkoli náznak sexu (i bez toho, že by bylo něco vidět) filmu automaticky přisuzuje PG13. Holý zadek, či nahá postava zabraná tak, že nejdou vidět intimní partie taky. Prsa víckrát a jeden fullfrontal je Rko. Nahý chlap zepředu, víc fullfrontalů NC17ka. Sex (bez deky/spodního prádla) dle posouzení, ale čím ho je víc a je explicitnější, tím to víc jde k NC17tce... Co se u ratingů vůbec neřeší - atmosféra, rasizmus, politické názory a jiné...
0 0
reagovat

sensej

Tak to jsem asi na tom plátně viděl něco jiného než bimbase Dr. Manhattana.
346243
Tak to jsem asi na tom plátně viděl něco jiného než bimbase Dr. Manhattana.
sensej
0 0
reagovat

logika

urcite videli deadpoola a rekli si, ze dotoci eRkove scenky..... blbost, Snyder v minulosti treba s Watchmeny vydal eRko az po kine, tohle je stejny pripad... jenom senzacechtivi novinari nemaji o cem psat..
346230
urcite videli deadpoola a rekli si, ze dotoci eRkove scenky..... blbost, Snyder v minulosti treba s Watchmeny vydal eRko az po kine, tohle je stejny pripad... jenom senzacechtivi novinari nemaji o cem psat..
logika
0 0
reagovat

Will

Nesmysl. Kazdej filmar musi vedet, co se mu hodi k vypraveni nehlede na predlohu. Kdyz delas temnej pribeh, asi bys nepohrdnul pritlacit na pilu. Navic zrovna tady tvou zminena predloha ma k nejake rodinne podivane dal nez vsechny TDK dohromady
346227
Nesmysl. Kazdej filmar musi vedet, co se mu hodi k vypraveni nehlede na predlohu. Kdyz delas temnej pribeh, asi bys nepohrdnul pritlacit na pilu. Navic zrovna tady tvou zminena predloha ma k nejake rodinne podivane dal nez vsechny TDK dohromady
Will
0 0
reagovat

Joker

"Ale pokud třeba Ayer dělal alternativní takey, aby si s tím mohl pak ve střižně pohrát..." Iba náš vlhký sen :D ale keby namiesto už len polovice gagov a scén kde sa to dá, bral aj alternatívne takey s drsnejšími (možno aj zábavnejšími a trefnejšími) hláškami tak by prišli asi vianoce už v auguste 8)
346221
"Ale pokud třeba Ayer dělal alternativní takey, aby si s tím mohl pak ve střižně pohrát..." Iba náš vlhký sen *:D* ale keby namiesto už len polovice gagov a scén kde sa to dá, bral aj alternatívne takey s drsnejšími (možno aj zábavnejšími a trefnejšími) hláškami tak by prišli asi vianoce už v auguste *8)*
Joker
0 0
reagovat
Vzhladom na to, ze aj v MoS rozbili vyraznu cast Metopolisu a stejne to nebolo Rko pretoze sa on-screen neudialo ziadne nasilie tak uplne neviem naco takemuto komixovemu filmu vobec Rko je. Urcite ze moze byt prestrelka krvava a bitka explicitna ale stale sa bavime o komixe ktoreho predlohou su v prvom rade ti spravni muzi a zeny na spravnom mieste aby zachranili vsetko od macky zo stromu az po celu planetu. Dajte nam radsej hutnu atmosferu a dobre vystavany pribeh bez priblblych skratiek a uplne nahodnych cinov ktore vedu k vysledkom ako keby to cele bolo dopredu premyslene do uplneho detailu.
346209
Vzhladom na to, ze aj v MoS rozbili vyraznu cast Metopolisu a stejne to nebolo Rko pretoze sa on-screen neudialo ziadne nasilie tak uplne neviem naco takemuto komixovemu filmu vobec Rko je. Urcite ze moze byt prestrelka krvava a bitka explicitna ale stale sa bavime o komixe ktoreho predlohou su v prvom rade ti spravni muzi a zeny na spravnom mieste aby zachranili vsetko od macky zo stromu az po celu planetu. Dajte nam radsej hutnu atmosferu a dobre vystavany pribeh bez priblblych skratiek a uplne nahodnych cinov ktore vedu k vysledkom ako keby to cele bolo dopredu premyslene do uplneho detailu.
0 0
reagovat
Jak píše estéčko... ono to nemusí být přece o krvi ;) kolik krvavých scén je v Maxovi, no? Ona stačí atmosféra míchnutá s brutalitou a je hotovo. Jako Batman se v tý scéně z final traileru fakt nesere s nikym a ty prequelový komiksy to jen podtrhujou, btw jsou super :) jinak skvělá zpráva s DC. Jen to na důvěře v kinoverzi moc nepřidává :D
346206
Jak píše estéčko... ono to nemusí být přece o krvi ;) kolik krvavých scén je v Maxovi, no? Ona stačí atmosféra míchnutá s brutalitou a je hotovo. Jako Batman se v tý scéně z final traileru fakt nesere s nikym a ty prequelový komiksy to jen podtrhujou, btw jsou super :) jinak skvělá zpráva s DC. Jen to na důvěře v kinoverzi moc nepřidává :D
0 0
reagovat
Komiksovej Batman je aspoň z toho co teď čtu plnej krve a násilí a věrná adaptace by určitě Rko mít měla. Vlastně si ideální batmanovskej film představuju zhruba jako Fincherovo se7en, takže za m určitě palec nahoru.
346205
Komiksovej Batman je aspoň z toho co teď čtu plnej krve a násilí a věrná adaptace by určitě Rko mít měla. Vlastně si ideální batmanovskej film představuju zhruba jako Fincherovo se7en, takže za m určitě palec nahoru.
0 0
reagovat
Karel: JJ. No, uvidíme, jestli to bude extra 20-25 minut nebo minuty třeba jenom čtyři. Je jasný, že při tom propojeným univerzu do toho pak Snyder asi moc šahat nebude, ale pokud by se jednalo čistě o charakterové scény, tak tím jedině lépe. Ale rozhodně palec Warnerům nahoru. A teď uvidíme, jaký rating nakonec schytá Suicide Squad. Jestli úspěch Deadpoola bude WB motivat k R ratingu. Moc tomu nevěřím a pokud by se tam mělo zpětně něco přidávat, tak bych z toho radost ani neměl. Ale pokud třeba Ayer dělal alternativní takey, aby si s tím mohl pak ve střižně pohrát... :)
346204
Karel: JJ. No, uvidíme, jestli to bude extra 20-25 minut nebo minuty třeba jenom čtyři. Je jasný, že při tom propojeným univerzu do toho pak Snyder asi moc šahat nebude, ale pokud by se jednalo čistě o charakterové scény, tak tím jedině lépe. Ale rozhodně palec Warnerům nahoru. A teď uvidíme, jaký rating nakonec schytá Suicide Squad. Jestli úspěch Deadpoola bude WB motivat k R ratingu. Moc tomu nevěřím a pokud by se tam mělo zpětně něco přidávat, tak bych z toho radost ani neměl. Ale pokud třeba Ayer dělal alternativní takey, aby si s tím mohl pak ve střižně pohrát... :)
0 0
reagovat

Syki

Len tak z nedávnej minulosti napríklad Batman: Arkham Knight dostal R, resp. M.
346203
Len tak z nedávnej minulosti napríklad Batman: Arkham Knight dostal R, resp. M.
Syki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se