Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: 10 minut z Batman vs. Superman, film dostane eRkovou verzi


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermandc
Nakoukejte všechny zveřejněné záběry v chronologickém sestřihu. A začněte se těšit na drsnější sestřih. 

Ano, internet se vyžívá v pitvání marketingových kampaní. Pamatujete si, jak někdo sestříhal z trailerů a klipů Amazing Spider-Mana 2 skoro půlhodinu filmu? To samé potkalo třeba Star Wars, z nich bylo paradoxně zveřejněno jen nějakých 6 minut, a teď se fanoušci podívali na zoubek střetu Batmana se Supermanem.

Výsledkem jejich práce je desetiminutové video, které (víceméně) chronologicky řadí všechny zveřejněné záběry. Můžete si tak udělat slušný obrázek o tom, co nás čeká v kině, a hlavně si potvrdit, že si to Snyderův Batman strašně dává. Kdyby se adaptovala videoherní arkhamová série, nemohlo by to vypadat lépe!

Tím ale netopýří zajímavosti nekončí. Podle všeho totiž na Blu-rayi vyjde eRková "Ultimate Edition" filmu, v níž budou o něco drsnější souboje. Batman a Superman tak hodlají kráčet ve šlépějích Smrtonosné pasti 4 nebo druhého Wolverinea a už se samozřejmě spekuluje o tom, nakolik je to přímá reakce na Deadpoola.

Do kin každopádně dorazí PG-13ka, s tím už nic nehne. Tak doufejme, že Snyder tenhle tah potichu plánoval (docela bych mu to i věřil) a nepůjde jen o klasické "hodíme tam trochu digitální krve a prodáme jim to znova".

---

Vytáhni v hospodě: Justice League se začíná natáčet 11. dubna, tady Snyder odhalil třeba kostým Flashe.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace