Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zahrajete si s Jessicou Chastain?


ikona
Mr. Hlad
aaron sorkinjessica chastain
Aaron Sorkin, scenárista Steva Jobse a The Social Network, by si rád zahrál poker se zrzavou kráskou 

Zrzavou krásku Jessicu Chastain rádi vidíme v čemkoliv. A nejen proto, že je nám velmi sympatická, ale hlavně kvůli jejím hereckým schopnostem. Cival si ji vybral jako nejlepší herečku loňského roku a ona poctivě pracuje na tom, aby to obhájila i příští rok. Jen letos ji uvidíme ve fantasy Lovec: Zimní válka, ve válečném dramatu The Zookeeper's Wife, které se točilo u nás, a snad stihne i Miss Sloane, drama o střetu lobbistů zabývajících se kontrolou zbraní nebo The Death and Life of John F. Donovan, kde by se měla sejít před kamerou s Natalií Portman. To však nemusí být všechno. 

 

Teď má na stole nabídku od Aarona Sorkina, scenáristy Steva Jobse, The Social Network nebo Moneyball. Ten se rozhodl, že si vyzkouší režii a pro svůj debut Molly´s Game by rád ulovil právě Jessicu Chastain. Do čeho ji láká? Film by měl být skutečným příběhem Molly Bloom, skvělé lyžařky, která po konci kariéry skončila jako servírka v Los Angeles. Dokázala se však vypracovat v dámu, která organizovala nejprestižnější pokerové turnaje a u jejího stolu hráli o prachy třeba i Ben Affleck nebo Leonardo DiCaprio. V roce 2013 ale u jejích dveří zaťukali naštvaní agenti FBI a všechno šlo do kopru. Smlouva ještě není podepsaná, ale Sorkinovo jméno a typ role jsou přesně to, co může vést k Oscarovi. A toho Chastain zatím ještě nemá...

--- 

Vytáhni v hospodě: Než se stala filmovou herečkou, hrála Jessica Chastain v divadle v Othellovi. S Philipem Seymourem Hoffmanem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace