Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Strážci Galaxie ulovili Kurta Russella


ikona
KarelR
guardians of the galaxyjames gunnkurt russellvin diesel
Podívejte se na první fotku! 

Kurt Russell před pár měsíci prozradil, že mu James Gunn nabídl roli Star-Lordova otce ve Strážcích Galaxie 2. Vzápětí dodal, že ještě neviděl jedničku a musí si to pořádně rozmyslet, role v tak úspěšném blockbusteru se ale odmítá těžko. Není tedy velkým překvapením, že Russell nakonec kývnul a opravdu si onoho "anděla z čirého světla" zahraje.

Russellovo obsazení na Facebooku ohlásil sám James Gunn, který potvrdil i ostatní herce. Ze starých známých se vrátí Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Karen Gillan, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn a Glenn Close. Nováčky jsou pak vedle Russella Elizabeth Debicki, Chris Sullivan a Pom Klementieff, která si střihne zelenou superhrdinku Mantis.

 

O zápletce samozřejmě pořád nevíme, Gunn se ale pochlubil alespoň první fotkou a slíbil další překvápka v nadcházejících měsících. Čekání na 4. květen 2017 by tak nemuselo být neúnosně dlouhé.

---

Vytáhni v hospodě: Gunn je jedním z lidí, kteří razí teorii "Hollywood pochopí úspěch Deadpoola špatně a bude se ho snažit kopírovat." Jeho vyjádření najdete tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace