Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok v kostce 2015 - 2. část

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Souhlas, že nejvíc coolervoucí scéna je Firth v kostele. Respektive nejvíc coolervoucí scéna nejen roku 2015, ale i vůbec.
345787
Souhlas, že nejvíc coolervoucí scéna je Firth v kostele. Respektive nejvíc coolervoucí scéna nejen roku 2015, ale i vůbec.
0 0
reagovat
Tak když do toho budem tahat i seriály tak to je pak jiná :D

Soundtrack: Steve Jobs
Nejerektivnější scéna: Praktický každá scéna s Margot Robbie ve Focus
Herec: (protože Brie Larson jsem zmínil v první části -.-) Jeff Daniels, protože to je skvělej, často opomíjenej herec a za poslední řadu Newsroom (ačkoliv končila v prosinci 14) a vedlejší role v Marťanovi a Jobsovi si tu zmínku aspoň někde zaslouží
WTF: Postava Christiana Greye
Poster: Z hlavy si pamatuji jenom toho černého Terminátora s Arnoldem, akvárko z Jurského světa nebo pochod sněhem k chatrči z The H8
Hláška: V kostele v Kingsmanech
Coolervoucí scéna: Sorry filmy, útok na Hardhome z Game of Thrones už z hlavy v životě nevymažu
Co bych chtěl zažít: Pan hroubek to trefil, pakliže si můžu vybrat cokoliv, volím sex s Allison Brie v Milencích těch druhých. Těsně v závěsu pak let na Millenium Falcon. (fakt nikdo?!)

díky za redakční přehledy :) :+
345635
Tak když do toho budem tahat i seriály tak to je pak jiná *:D* Soundtrack: Steve Jobs Nejerektivnější scéna: Praktický každá scéna s Margot Robbie ve Focus Herec: (protože Brie Larson jsem zmínil v první části -.-) Jeff Daniels, protože to je skvělej, často opomíjenej herec a za poslední řadu Newsroom (ačkoliv končila v prosinci 14) a vedlejší role v Marťanovi a Jobsovi si tu zmínku aspoň někde zaslouží WTF: Postava Christiana Greye Poster: Z hlavy si pamatuji jenom toho černého Terminátora s Arnoldem, akvárko z Jurského světa nebo pochod sněhem k chatrči z The H8 Hláška: V kostele v Kingsmanech Coolervoucí scéna: Sorry filmy, útok na Hardhome z Game of Thrones už z hlavy v životě nevymažu Co bych chtěl zažít: Pan hroubek to trefil, pakliže si můžu vybrat cokoliv, volím sex s Allison Brie v Milencích těch druhých. Těsně v závěsu pak let na Millenium Falcon. (fakt nikdo?!) díky za redakční přehledy *:)* *:+*
0 0
reagovat
Docela souhlas - jen v herečkách bych hodil Blunt, hlášky a co bych chtěl zažít vůbec nevím a nejvíc coolervoucí scéna určitě ten Stathamův úvod v FF7. :)
345627
Docela souhlas - jen v herečkách bych hodil Blunt, hlášky a co bych chtěl zažít vůbec nevím a nejvíc coolervoucí scéna určitě ten Stathamův úvod v FF7. :)
0 0
reagovat
Nejlepší soundtrack: Sicario, Dánská dívka, Mad Max
Nejerektivnější scéna: Sense8 - skvěle sestříhaná erotická scéna v šestém díle ( link )
Nejlepší herečka: Alicia Vikander - Dánská dívka
Největší WTF: Celý Terminátor Genisys
Nejlepší plakát: Cizinka - Outlander
Nejlepší hláška: "I'm a catholic whore..."
Nejvíce coolervoucí scéna: De facto celý Mad Max
Scéna, kterou bychom chtěli sami zažít: Maximálně obyčejná věc - mít za partnera Jonathana Groffa ze seriálu Looking a aby se to neskončilo tak, jak skončil samotný seriál.
Nejlepší Blu-ray počin: Kolekce bondovek v nádherném černobílém elegantním obalu.

Je tam pár televizních záležitostí, ale protože dnes mnohé televizní počiny obstojí s filmovou produkcí, tak jsem pár věcí hodil i sem. Navíc, když se toho dopustili v redakci, tak proč ne.
345602
Nejlepší soundtrack: Sicario, Dánská dívka, Mad Max Nejerektivnější scéna: Sense8 - skvěle sestříhaná erotická scéna v šestém díle ( http://www.youtube.com/watch?v=9_MO1cJgNvQ ) Nejlepší herečka: Alicia Vikander - Dánská dívka Největší WTF: Celý Terminátor Genisys Nejlepší plakát: Cizinka - Outlander Nejlepší hláška: "I'm a catholic whore..." Nejvíce coolervoucí scéna: De facto celý Mad Max Scéna, kterou bychom chtěli sami zažít: Maximálně obyčejná věc - mít za partnera Jonathana Groffa ze seriálu Looking a aby se to neskončilo tak, jak skončil samotný seriál. Nejlepší Blu-ray počin: Kolekce bondovek v nádherném černobílém elegantním obalu. Je tam pár televizních záležitostí, ale protože dnes mnohé televizní počiny obstojí s filmovou produkcí, tak jsem pár věcí hodil i sem. Navíc, když se toho dopustili v redakci, tak proč ne.
0 0
reagovat
Nejlepší soundtrack: Mad Max, i když V hlavě a Star Wars se mi též hodně líbily.
Nejerektivnější scéna: Jako KarelR Milenci těch druhých, vlhký sen všech fanoušků Community
Nejlepší herečka: Alicia Vikander, hodně mile mě potěšila Kristen Wiig v Marťanovi
Největší WTF: Pan a scéna, kdy se zpívá Smells Like Teen Spirit
Nejlepší plakat: Sicario, Muž na laně, Star Wars
Nejlepší hlášky: If you save the world, we can do it in the... asshole. (Kingsman) ,
I'm a Catholic whore, currently enjoying congress out of wedlock with my black Jewish boyfriend who works at a military abortion clinic. So, hail Satan, and have a lovely afternoon, madam. (Kingsman),
I admit it's fatally dangerous, but I'd get to fly around like Iron Man. (Marťan)
Nejvíce coolervoucí scéna: Kostel z Kingsmanů
Scéna, kterou bychom chtěli sami zažít: Krom souložení s Allison Brie v Milenci těch druhých, asi projít se po laně mezí dvojčaty z Muže na laně nebo poprvé držet meč Anakina a později Luka Skywalkere.


345592
Nejlepší soundtrack: Mad Max, i když V hlavě a Star Wars se mi též hodně líbily. Nejerektivnější scéna: Jako KarelR Milenci těch druhých, vlhký sen všech fanoušků Community Nejlepší herečka: Alicia Vikander, hodně mile mě potěšila Kristen Wiig v Marťanovi Největší WTF: Pan a scéna, kdy se zpívá Smells Like Teen Spirit Nejlepší plakat: Sicario, Muž na laně, Star Wars Nejlepší hlášky: If you save the world, we can do it in the... asshole. (Kingsman) , I'm a Catholic whore, currently enjoying congress out of wedlock with my black Jewish boyfriend who works at a military abortion clinic. So, hail Satan, and have a lovely afternoon, madam. (Kingsman), I admit it's fatally dangerous, but I'd get to fly around like Iron Man. (Marťan) Nejvíce coolervoucí scéna: Kostel z Kingsmanů Scéna, kterou bychom chtěli sami zažít: Krom souložení s Allison Brie v Milenci těch druhých, asi projít se po laně mezí dvojčaty z Muže na laně nebo poprvé držet meč Anakina a později Luka Skywalkere.
0 0
reagovat
OST ku Mad Max je naozaj uplna pecka!!! snad si neminul vsetky dobre napady na najblizsie roky. Ze sa niektore motivy opakuju pri porovnani s 300 je mozne (nemam ho napocuvany) ale podobna stylizacia hudby sa pri tychto filmoch asi hodi.
Btw. uz to nie je Junkie XL ale Tom Holkenborg aka Junkie XL. Trosku dospel tek zacal pouzivat viac svoje skutocne meno :D
345570
OST ku Mad Max je naozaj uplna pecka!!! snad si neminul vsetky dobre napady na najblizsie roky. Ze sa niektore motivy opakuju pri porovnani s 300 je mozne (nemam ho napocuvany) ale podobna stylizacia hudby sa pri tychto filmoch asi hodi. Btw. uz to nie je Junkie XL ale Tom Holkenborg aka Junkie XL. Trosku dospel tek zacal pouzivat viac svoje skutocne meno *:D*
0 0
reagovat
Mr. Hlade, když jsme u těch Junkie XL, pusť si soundtrack ke druhé 300. A schválně jestli tam narazíš na něco povědomého. Ty motivy jsou uplně stejné, takže zrovna u Maxe bych je nepřeceňoval, jenom lehce předělali co už měli hotové pro třístovku, ve které to ovšem fungovalo taky parádně...
345566
Mr. Hlade, když jsme u těch Junkie XL, pusť si soundtrack ke druhé 300. A schválně jestli tam narazíš na něco povědomého. Ty motivy jsou uplně stejné, takže zrovna u Maxe bych je nepřeceňoval, jenom lehce předělali co už měli hotové pro třístovku, ve které to ovšem fungovalo taky parádně...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se