Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2015 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší herečky, nejvíc cool momenty, filmové scény, které bychom chtěli zažít, nejlepší plakáty a spousta dalších věcí 

V druhé části našeho ohlédnutí za loňským rokem se podíváme na nejlepší herečky, nejvíc cool scény, nejerektivnější momenty, nejlepší soundtracky nebo plakáty.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST 

Redakční tip - Když Colin Firth vyrube kostel

 

Matthew Vaughn rád chodí přes čáru. A tady se mu to povedlo náramným manévrem v rámci klasického akčního konceptu. Problém těch velkých řežeb, jedno jestli comicsových, nebo upoceně realistických je skutečnost, že hrdinovi nikdy nemůže pořádně jebnout, aby to rubal hlava nehlava, za hranicí svých možností. V Kingsmanovi ale tvůrci mohli zmámit palici Colina Firtha, a ten směl jako elegán a elitní agent naplno využít všech svých schopností, aby naprosto nekompromisně zmasakroval kompletní kostelní osazenstvo náboženských fanatiků. Chytrá scenáristická klička pak vedla ke geniálně natřískanému, absolutně frenetickému a celkově audiovizuálně opojnému masakru, který nemá obdoby... a který vás bude opakovaně bavit svou zběsilostí, cynickými vtípky i dravou a ultradrsnou akční vynalézavostí.

 

Osobní tip Civala: Kmitání v Maxovi - Šílený Max je jedním dlouhým a opulentním kinematografickým orgasmem. Moment, kdy na káry našich hrdinů dotírají ti humusáci zavěšení na komíhajících se tyčích, je ale ještě o level božštější než všechny ty ostatní boží scény. Dokonalost pohybu.

Osobní tip Imfa: Zvedání kladiva ve druhých Avengers - Zároveň jedna z mála scén, které si člověk opravdu pamatuje, dokonale propojená s příchodem Visiona v závěru. Je v tom legrace, je v tom akce, je v tom přesah pro fanoušky komiksové předlohy. Chtít něco takového po filmu jako celku by asi bylo troufalé, ale občas se holt člověk musí spokojit s trochou zlata na dně síta.

Osobní tip KarlaR: Začátek Mission: Imposible 5 - Jako vážně, co je víc než Tom Cruise přivázaný na startujícím letadle? Nic!

Osobní tip Mr. Hlada: Odchod Jasona Stathama z nemocnice v FF7 – Statham si loňský rok celkem užil. Ve Špiónovi si utahoval sám ze sebe, v sedmém Rychle a zběsile si zase užil záporáka. A jeho vstup na scénu byl nezapomenutelný. Nejdřív seřve bráchu za to, že se nechal Dieselem vyhodit z letadla, a pak v klidu odejde. Skrz nemocnici, která vypadá jako místo, kam ten den dopadl už pátý dělostřelecký granát. A tváří se u toho tak, jak um jenom on. Jo, tohle bylo boží.

Osobní tip Rimsyho: Cokoliv z Kung Fury - Tahle retro fanouškovská pecka nás loni totálně zválcovala. Půl hodina, která vaše koule v klidu rozhodně nenechá, protože nabízí jednu všechnorvoucí scénu za druhou. Vyberte si sami, jestli je víc cool souboj hlavního hrdiny s oživlým herním automatem na letícím vrtulníku, prsaté válečnice vikingů ničící laserové dinosaury nebo potyčky s kung-fu Hitlerem. Nešlápnete vedle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace