Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2015 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší herečky, nejvíc cool momenty, filmové scény, které bychom chtěli zažít, nejlepší plakáty a spousta dalších věcí 

V druhé části našeho ohlédnutí za loňským rokem se podíváme na nejlepší herečky, nejvíc cool scény, nejerektivnější momenty, nejlepší soundtracky nebo plakáty.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST 

Redakční tip - Terminátor v 70. letech

 

Dlouhé měsíce jsme si lámali hlavu, jak chtějí tvůrci Terminátora obsadit starého (dobrého) Arnolda. A řešení bylo tak kulišácké, že z toho vlastně nikdo není moudrý. Včetně scenáristů. T-800 se prostě vydal do sedmdesátých let a začal dělat náhradního taťku maličké Sarah Connor. Kde se vzal? Tu se vzal! Vysvětlení jak z české televizní pohádky, dámy a pánové. Ale scénou, ve které Arnie nese na rameni malou Sarah to teprve začíná... znásilnění legendy v přímém přenosu. A mnozí z nás za to dokonce i zaplatili.

 

Osobní tip Civala: Návrat R2-D2 ve Star Wars - Nadinterpretátoři všech zemí, trhněte si nohou! Vím, že vám neomezené možnosti předaleké galaxie a abstraktní vlastnosti bájné Síly dovolují vysvětlovat i náhlý sekundový přerod Rey v největší bitkařku vesmíru jako zcela věrohodný vývoj charakteru. To náhlé probuzení R2-D2 a okamžité tasení zbytku mapy je ale ještě větší WTF, než to, že ji nikdo z těch odbojářských loserů nedokáže do té doby přečíst... a to je co říct!

Osobní tip Imfa: Forest Whitaker ve třetích 96 hodinách - Způsob, kterým napochoduje jako policejní kapitán na scénu, doslova sežere důkazy a tichým hlasem po telefonu přemlouvá Liama Neesona, aby toho už sakra nechal, mi zůstane v paměti ještě hodně dlouho. Chci spin-off s tímhle strejdou.

Osobní tip KarlaR: Časový skok ve Fantastické čtyřce - Josh Trank sliboval hororovou comicsárnu  o tom, jak se čtveřice mladých lidí vyrovnává s mutací vlastního těla. Když se tedy film konečně doplazí k jejich proměně a místo aklimatizace přijde střemhlavý skok do doby, kdy už je všechno fajn, vyloženě to ve mě hrklo!

Osobní tip Mr. Hlada: Pedofilní vztahy v Zemi zítřka – Ten film není dobrý. Vlastně jsem na něj zapomněl sakra rychle, ale jednu věc si asi budu pamatovat fakt dlouho. Mám na mysli fakt hodně podivný vztah padesátiletého vynálezce Clooneyho a robotky, která vypadá jako dvanáctiletá holka. Jasně, vím, není to člověk a byli kamarádi i v době, kdy byl hrdina kluk, ale přesto jsem se u scén, kdy si skoro vyznávají lásku, fakt necítil zrovna příjemně.

Osobní tip Rimsyho: Rytmus plačící nad filmem o sobě - Haters gonna hate, já vím. Ale nezlobte se na mě, tohle prostě nejde jinak. Díváte se na film o sobě, u toho vás někdo točí a vy se tak dojmete nad materiálem svého života, že ani mohutné sanglásy neskryjí proudy slz deroucí se z očí. Jak by řekl klasik: „Ty kokos, riadne vyjebane!“

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace