Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Johnny Depp a hororová klasika


ikona
Mr. Hlad
johnny depp
Universal hodlá do svého hororového vesmíru nalákat největší herecké hvězdy. V čem uvidíme Deppa?  

V Universalu to asi mysleli vážně, když prohlásili, že chtějí natočit nové verze klasických hororů a ještě do nich nalákat ty největší hvězdy. Dává to smysl, hororový restart Drákula: Neznámá legenda v kinech neslavil extra úspěch nejspíš i proto, že hlavní roli měl prakticky neznámý Luke Evans. Studio se ale poučilo. V nové Mumii, kterou uvidíme v létě 2017, si hlavní roli zahraje Tom Cruise a pomalu se začínají plánovat i další filmy s legendárními monstry. A i tady jde Universal po hvězdách.

 

A vychází mu to, nová verze klasiky Neviditelný muž totiž bude diváky lákat nejen na slavný příběh lékaře, jenž objevil sérum neviditelnosti, ale i na Johnnyho Deppa. Ten je sice pořád oficiálně megahvězda, jeho posledních pár filmů však za moc nestálo a tohle by mu reputaci mohlo vylepšit. Vzhledem k příběhu se pochopitelně nabízí otázka, jak moc Deppa ve filmu uvidíme, to ovšem zjistíme nejspíš až za pár let. Scénář by měl napsat Ed Solomon, autor Mužů v černém a kouzelnických Podfukářů. Datum premiéry se zatím neví, ale vzhledem k tomu, že Vlkodlak by měl dorazit v roce 2018 a přitom ještě ani nemá hvězdu, bychom se Neviditelného muže mohli dočkat možná už docela brzy.

--- 

Vytáhni v hospodě: Neviditelný muž, Mumie, Vlkodlak i Drákula by měli existovat v jednom filmovém světě. A časem nás čeká týmovka nebo společné filmy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace