Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sci-fi místo comicsů


ikona
Mr. Hlad
ava duvernayblack pantherstar wars
Bude talentovaná režisérka spolupracovat s autorem Jurského světa, nebo se vrhne na sci-fi pro celou rodinu?  

Režisérka Ava DuVernay musí mít v Hollywoodu nějakého hodně mocného příbuzného, nebo fakt talent. Její drama Selma získalo Oscara a jednu další nominaci, mluvilo se o ní jako o možné režisérce comicsovky Black Panther a J.J. Abrams naznačil, že by ji rád viděl u Star Wars. Zatím má ale práce nad hlavu i bez comicsů a rytířů Jedi. U Disneyhoji lákají k dobrodružné sci-fi A Wrinkle in Time. Mělo by jít o adaptaci klasické knížky o dívce, jejíž otec beze stopy zmizel. A jelikož pracoval na tajném vládním projektu a motel se kolem věci nazvané Tesseract, je to hodně podezřelé. Scénář má na starost Jennifer Lee, režisérka a scenáristka Ledového království.

 

Ještě zajímavěji se však jeví sci-fi Intelligent Life, jehož hlavním hrdinou bude chlapík, který pracuje pro OSN a má za úkol být připravený na okamžik, kdy se lidstvo setká s mimozemšťany. Jednoho dne se zamiluje, ale zjistí, že jeho nová láska nepochází ze Země. Hlavní ženskou roli by si mohla zahrát oscarová Lupita Nyong’o a točit se má už v létě a pod produkčním dohledem Franka Marshalla a režiséra devátých Star Wars a Jurského světa Colina Trevorrow. Ani k jednomu z filmů se režisérka ještě neupsala, ale prý se počítá s tím, že by měla zvládnout natáčení obou.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ava DuVernay a David Oyelowo, kteří spolu dělali Selmu, chystají i film o hurikánu Katrina.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace