Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soderbergh a Dannyho vidláci?


ikona
Mr. Hlad
steven soderbergh
Oscarový režisér Dannyho parťáků možná chystá další filmovou loupež. Tentokrát ale asi o dost jinou.  

Pokud vás zmátl nadpis téhle novinky, tak ne, je to napsané dobře. Ale o tom až za chvilku, nejdřív se podíváme na to, co v současné době dělá Steven Soderbergh. Režisér filmů jako Traffic: Nadvláda gangů, Bez kalhot, Dannyho parťáci nebo Erin Brockovich před nedávnem oznámil, že už se filmu věnovat nechce. Pro HBO pak natočil vynikající životopis Liberace! a momentálně dělá skvělý seriál Knick: Doktoři bez hranic. Vypadá to však, že Hollywoodu, velké rozpočty a kino mu chybí, podle Variety, THR i Deadline se totiž hodlá vrátit do světa velkého filmu.

 

No a teď to začne být složitější. Soderberghova novinka by se podle Variety měla jmenovat Hillbilly Heist, později se ale na webu objevil název Lucky Logan. Deadline zase o Soderberghově novince mluví jako o Logan Lucky. A aby toho nebylo málo, podle Variety by se v hlavní roli měl objevit Matt Damon a Deadline zase informuje o Michaelu Shannonovi. Je v tom bordel, ale alespoň na zápletce se všichni shodli. Údajně by mělo jít o variaci na Dannyho parťáky, v níž se ovšem nepředstaví elegantní frajeři, kteří pod vedením šarmantního George Clooneyho chtějí vykrást tři casina ve Vegas. Tady půjde o bandu stoprocentních vidláků a jejich plán vybrat kasu během závodu ve stylu NASCAR. Stoprocentně jistě, že Soderbergh bude režírovat, samozřejmě není, může se postarat jen o produkci, každopádně jeho návrat za kamery a k velkým projektům by nám ani v nejmenším nevadil.

--- 

Vytáhni v hospodě: Bez kalhot XXL Soderbergh sice nerežíroval, ale postaral se o kameru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace