Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Keanu Reeves bude závodit


ikona
Mr. Hlad
keanu reeves
Po Nebezpečné rychlosti čeká Reevese další pořádná jízda s plynem až na podlaze.  

S kariérou Keanu Reevese to vypadalo bůhvíjak. Po Matrixech natočil pár dalších povedených filmů, ale pak na chvilku víceméně zmizel a vrátil se bohužel s propadákem 47 Róninů. Vypadalo to na konec jedné hvězdy, ovšem akční nářez John Wick ukázal, že nehodlá jen tak zmizet. Letos se dočkáme dvojky, ve které se nově sejde s Laurencem Fishburnem nebo Peterem Stormarem, Nicolas Winding Refn spolu s ním natočil nedávno horor Neon Demon a v plánu je třeba i sci-fi Replicas, ve kterém bude oživovat svoje nejbližší.

 

No a teď se rozhodl zkusit si trošku zazávodit. Objeví se totiž v hlavní roli akčňáku Rally Car, kde si zahraje bývalého závodníka NASCAR, který má trochu problém s tím, že už nevítězí a jen vzpomíná na doby, kdy byl hvězdou. Když se však jeho rodinný i profesionální život octne v troskách, skočí po neobvyklé nabídce. Zúčastní se nelegálního závodu přes Čínu, ve kterém se nebude hrát zrovna podle pravidel a jednoduše zvítězí ten, kdo jako první vcelku dojede do cíle. Režii dostal na starost Harald Zwart, který natočil solidní remake Karate Kid. A taky zoufalost jménem Mortal Instruments: Město z kostí. Snad si vybere lepší chvilku.

--- 

Vytáhni v hospodě: Reevesovy oblíbené filmy jsou Taxikář, Apokalypsa nebo Mechanický pomeranč.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace