Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komediální hvězdy proti Vetřelcům?


ikona
Mr. Hlad
seth rogenzach galifianakis
Hrdinové Superbad a Pařby ve Vegas se podívají do vesmíru.  

Seth Rogen, Zach Galifianakis a Bill Hader mají solidně rozjeté kariéry. Ten první se nám letos předvede ve dvojce Sousedů, druhý na konci října spustí obří vloupačku v komedii (Ne)dokonalá partička a Hader, ačkoliv není velká hvězda, je super, ať už hraje v čemkoliv. Tihle tři teď spojí síly u novinky The Something. Pochopitelně půjde o komedii a nemusela by být špatná. Scénář totiž napíše Rodney Rothman, který je zodpovědný třeba za 22 Jump Street.

 

A o co půjde? O mimozemšťany! Alespoň to tak vypadá. Děj se má točit okolo skupiny astronautů, kteří už pár let netuší, jak se dostat zpátky na Zem a začíná jim malinko hrabat. I kvůli tomu, že mezi nimi není žádná ženská. Teď se ale všechno mění, vypadá to totiž, že v kosmických hlubinách narazili na mimozemské plavidlo. Co je na něm čeká, to zatím netušíme, ale sci-fi komedie s touhle trojicí herců by mohla být fajn, ať už z toho vyleze variace na Galaxy Quest, pokus o komediálnější Strážce Galaxie nebo nějaká šílenost. Snad nám víc napoví jméno režiséra, až bude nějaký vybrán.

--- 

Vytáhni v hospodě: Zach Galifianakis nedávno prohlásil, že nemá radost z toho, že vznikly sequely Pařby ve Vegas a byl by radši, kdyby existovala jen jednička. My asi taky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace