Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční pecka v mexickém stylu


ikona
Mr. Hlad
michael peña
Drsňák z Patroly chce jít ve stopách Liama Neesona a bude zachraňovat rodinu před drogovými kartely 

Michael Peña je jeden z těch herců, které vidíme vždycky rádi, protože zvládá bez problémů úplně všechno. V Ant-Manovi byl extrémně vtipný, v Patrole ukázal, že když musí seřezat nebo postřílet pár druhořadých gangsterů, tak to taky zvládne, a jeho scény v oscarovém dramatu Crash mohly rozbrečet i ty největší drsňáky. Peña umí hrát, ale hlavní role dostává málokdy. Teď se to však mění a on se vydá ve stopách Liama Neesona a ukáže, že s ním fakt není sranda, když mu šlápnete na kuří oko.

 

V thrilleru The Worker si zahraje člena mexických speciálních jednotek, jemuž se povedlo proniknout mezi drogové kartely. Zločinci ale přišli na to, kdo mu posílá výplatu, a on se i s rodinou musel fofrem sebrat a zmizet. Díky programu pro ochranu svědků se dostal do Los Angeles, kde nafasoval nudnou práci, ale on i jeho nejbližší byli v bezpečí. Tedy až do okamžiku, kdy ho kartely vystopovaly a unesly mu rodinu. Takže je teď logiky čeká peklo s mexickou příchutí. Krom patroly ukázal Peña, že drsňáky umí, třeba i v Železných srdcích nebo béčku Odstřelovač, takže o jeho výkon se nebojíme. The Worker bude navíc režírovat zkušený kaskadér Dan Bradley, jenž má na kontě i překvapivě docela pohodový remake Rudého úsvitu, takže by z toho mohla vylézt solidní jízda.

--- 

Vytáhni v hospodě: Jedním z producentů bude i Jeremy Renner. Určitě by si mohl udělat chvilku na nějakou menší roli...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace