Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí Wolverine a jak to bude s Avatarem?


ikona
Mr. Hlad
avatarblade runnerghost in the shelljames camerontransformerswolverine
Kdy uvidíme třetí Wolvieho sólovku? Kde se bude točit druhý Blade Runner a nový Vetřelec? Jak to je s dalším Avatarem a kam se chystá Scarlett Johansson? 

Je to jen pár dní, co jsme psali o tom, že osmé Hvězdné války budou mít premiéru v roce 2017 nikoliv v létě, ale až v prosinci. A tak začal boj o letní sloty, velké přesuny a zaplňovaní volných fleků. Data premiéry tak mají další Piráti z Karibiku nebo třeba nový Spider-Man, teď je ale na čase umístit další potenciální hity.

 

Zajímavé věci se začnou dít už v březnu 2017, hned třetího totiž doraz Wolverine 3 a s ním i Hugh Jackman s Patrickem Stewartem. Bude to celkem fofr, protože natáčení začne až na konci letošního dubna v Novém Mexiku a v New Orelans. Projekt má na starost režisér minulého Wolvieho sólovky James Mangold. Ten samý měsíc se objeví i adaptace kultovní cyberpunkové mangy Ghost in the Shell, ve které bude Scarlett Johansson pátrat po nebezpečném hackerovi. Režisér Sněhurky a lovce Rupert Sanders bude točit tenhle měsíc na Novém Zélandu, v Číně a v Hongkongu a výsledek pošle do kin 31. března.

 

Ještě před Wolverinem a Ghost in the Shell se ale objeví další film, jehož tvůrci by si mohli přijít na slušné peníze, ale kvalitu od jejich díla nikdo nečeká. Padesát odstínů temnoty se začíná točit teď v únoru a do kina dorazí na Valentýna příští rok. Nově i s Kim Basinger. Spíš nás ale zajímá 6. říjen, kdy se objeví Alien: Covenant. Kamery se rozjedou v dubnu v Austrálii a budou u toho Ridley Scott i Michael Fassbender, čerstvě však tvůrci oznámili, že nedorazí Noomi Rapace. Asi to nikomu moc nevadí.

 

Pak tu máme pár dalších ambiciózních projektů, na kterých se začíná pracovat, ovšem kdy je uvidíme v kinech, to netušíme. Dennis Villeneuve se vrhne na sci-fi Blade Runner 2 už v dubnu a spolu s Ryanem Goslingem a Harrisonem Fordem se vypraví natáčet do Anglie a do Maďarska. V dubnu se pustí do práce i James Cameron a konečně začne točit druhého Avatara a opět to bude na Novém Zélandu. Kdy dorazí do kin, nechce zatím prozradit, původně to mělo být na Vánoce, ale kvůli Hvězdným válkám se premiéra odsunula, takže Cameron se s tím může piplat, jak dlouho bude chtít. Měsíc po něm se pustí do práce Mark i Wahlberg a Michael Bay, kteří se společně vrhnou na Transformers 5, ale zatím není potvrzené, o čem to bude, ani kde se má natáčet. V Hollywoodu se zkrátka jede na plný plyn

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace