Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka z Avengers řeší vraždu


ikona
Mr. Hlad
avengersjeremy renner
Jeremy Renner a Elizabeth Olsen kašlu na comicsy a chtějí jít ve stopách Sicaria 

Jeremy Renner a Elizabeth Olsen nejsou zrovna prominentní členové Avengers a hrají tu tak trochu druhé housle. Je to možná trochu škoda, ve dvojce Avengers byla právě Rennerova civilní linka to dějově nejzajímavější a Olsen zatím nedostala pořádně šanci se předvést. Uvidíme, co ukážou ve trojce Captaina Americy, každopádně ti dva spolu chystají už další projekt. A tentokrát u toho nebudou žádní superhrdinové. V krimi dramatu Wind River si Renner zahraje rangera, který uprostřed zimy v Utahu najde zmrzlé tělo. Je jasné, že šlo o vraždu a do případu se zapojí i Elizabeth Olsen, kterou sem vyšle FBI. Brzy jí dojde, že v nehostinné pustině nemá sama šanci a že případ vyřeší jedině společně.

 

Zní to možná trochu jako klišé a možná, že i nakonec bude, ale krom zajímavé herecké dvojice tu je ještě pár dalších jmen, kvůli nimž by Wind River mohlo stát za pozornost. Režie se totiž ujme Taylor Sheridan, scenárista loňské krimi pecky Sicario: Nájemný vrah a spolu s ním dorazí Basil Iwanyk, který depku s Emily Blunt produkoval. Dalším producentem pak bude Peter Berg, režisér Království, Světel páteční noci nebo válečného Na život a na smrt. To už je celkem dost důvodů, proč bychom měli začít být zvědaví. Natáčení začne už v březnu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace