Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Prosinec 2015


ikona
KarelR
blu-raydvd
Co šlo na trh na konci roku? 

Prosinec obvykle bývá na domácím trhu slabý a potvrdilo se to i tentokrát. Výjimečně ale nebyl problém v tom, že by skoro nic nevycházelo. Akorát jsme dostali kupu nepovedených filmů, mezi které se vměstnaly jen tři povedené kousky. Které mám na mysli?

 

Amy
Vyšlo: 9. prosince 2015
Cena: 268 Kč (DVD)

Amy jsem chytil ve Varech a rozhodně se povedla. Což říkám jako divák, který šel na film o zpěvačce, která zahynula při leteckém neštěstí (zdravím Aaliya). Moc nevím, co na tuhle osobní sondu řeknou fanoušci, kteří celý příběh dávno znali. Já jsem dostal dokument o skvělé zpěvačce, jíž odpravila především snaha udělat z ní globální hvězdu. Zajímavé, celkem svižné a hlavně k věci. Dobrá práce. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Mission Impossible – Národ grázlů
Vyšlo: 9. prosince 2015
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray)

Trojka pořád vede, ale i pátá mise Ethana Hunta je luxusní akční hostinou. Pořád jsem se moc nesmířil s komorním finále a zase tolik na mě nepůsobila podvodní sekvence, zbytek je ale našlapaná moderní podívaná, v níž Cruise opět předvádí neskutečně kousky a zvedá žánrovou laťku nahoru. Vlastně jsem docela rád, že šestka poruší pravidlo se střídáním režiséra. McQuarrie totiž umí! (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Věčně mladá
Vyšlo: 2. prosince 2015
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Natočit dnes schůdné retro není legrace, Lee Toland Krieger se ale s Věčně mladou překvapivě trefil. Blake Lively je v téhle dojemné romanci příkladně elegantní, aniž by to působilo suchopárně, a když se kolem ní obtáčejí Harrison Ford a Michiel Huisman, nechybí tomu šarm ani emocionální podloubí. Nějaký žánrový milník samozřejmě nečekejte. Rozhodně se ale koná příjemně nostalgická romantika, která je ideální na nějaké to "televizní rande". (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v prosinci vyšlo: Ant-Man, Bláznivá dovolená, Fantastická čtyřka, Krycí jméno U.N.C.L.E., Letos Vánoce nebudou, Nesmrtelný, Pixely, RYTMUS sídliskový sen

Nashle u lednového přehledu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace