Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Do Česka dorazil Netflix

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Na Netflixu jsou dostupné i některé dokumenty, které to dotáhly až na letošní Oscary - Winter on Fire a Cartel Land jsou moc povedené kousky, oběma bych hodil devítku. Taky je tam Going Clear, které nominaci nemá, ale též stojí za vidění. ;)
343111
Na Netflixu jsou dostupné i některé dokumenty, které to dotáhly až na letošní Oscary - Winter on Fire a Cartel Land jsou moc povedené kousky, oběma bych hodil devítku. Taky je tam Going Clear, které nominaci nemá, ale též stojí za vidění. ;)
0 0
reagovat
Netflix nevylučuji, jen jsem přeci jen zklamán nabídkou. Dost možná se moje očekávání zakládaly více na pocitech než zkušenostech, ale je tomu tak. Symbiózu řeší i za mořem - někteří lidé kombinují Amazon, Hulu i Netflix například. HBO Now by mi pro tuto chvíli stačilo:).

Jen tak trochu přemýšlím, co na tom Netflixu tolik lidí má, když tam kromě pár klasik a několika dobrých seriálů nic není a na Áčkové filmy z posledních let musí člověk stejně jít jinam.
341902
Netflix nevylučuji, jen jsem přeci jen zklamán nabídkou. Dost možná se moje očekávání zakládaly více na pocitech než zkušenostech, ale je tomu tak. Symbiózu řeší i za mořem - někteří lidé kombinují Amazon, Hulu i Netflix například. HBO Now by mi pro tuto chvíli stačilo:). Jen tak trochu přemýšlím, co na tom Netflixu tolik lidí má, když tam kromě pár klasik a několika dobrých seriálů nic není a na Áčkové filmy z posledních let musí člověk stejně jít jinam.
0 0
reagovat
keď príde HBO now za rozumnú cenu tak si kúpim aj to a budem si vykrívať 75% seriálov čo sledujem... symbióza, nie eliminácia je cesta k radosti zo sledovania... ;)
341895
keď príde HBO now za rozumnú cenu tak si kúpim aj to a budem si vykrívať 75% seriálov čo sledujem... symbióza, nie eliminácia je cesta k radosti zo sledovania... *;)*
0 0
reagovat
Já si na Netflixu aspoň v minulých dnech sjel Making a Murderer (kvůli toho haló na Twitteru) a rozhodně doporučuji. 9/10
341882
Já si na Netflixu aspoň v minulých dnech sjel Making a Murderer (kvůli toho haló na Twitteru) a rozhodně doporučuji. [b]9/10[/b]
0 0
reagovat
Když jsem si to prošel a pak prošel HBO GO, tak to pro mě osobně bylo jako porovnávat Voyo s Netflixem. Na Netflixu jsem si nemohl kloudně vybrat, zato na HBO jsem si říkal, že tohle bych mohl vidět, tohle je super a když jsem zamířil mezi dokumenty, tak na mě hned vykoukne Mallory a spol., o seriálech nemusím ani mluvit.

Fakt jen doufám, že zavedou HBO Now bez fixace na internetový poskytovatele. To by byl splněný sen.
Pro mě v takovém případě při souboji Netflix vs HBO - knockout Netflixu v 1. kole.
341878
Když jsem si to prošel a pak prošel HBO GO, tak to pro mě osobně bylo jako porovnávat Voyo s Netflixem. Na Netflixu jsem si nemohl kloudně vybrat, zato na HBO jsem si říkal, že tohle bych mohl vidět, tohle je super a když jsem zamířil mezi dokumenty, tak na mě hned vykoukne Mallory a spol., o seriálech nemusím ani mluvit. Fakt jen doufám, že zavedou HBO Now bez fixace na internetový poskytovatele. To by byl splněný sen. Pro mě v takovém případě při souboji Netflix vs HBO - knockout Netflixu v 1. kole.
0 0
reagovat
Tak už jsem tam a za mě výborný. Jo, nejsou tam filmy od Disneyho, Universalu, Sony, Foxů a menších distributorů, takže všeobjímající to fakt není. Ale maj Warnery (LOTR, Matrixy, starý Batmani, Nolanovky...), Paramount (komedie od Frat Packu, Mission: Impossible, Indiana Jones...), všechny netflixový věci s výjimkou House of Cards, stohy zajímavejch dokumentů (The Wolfpack!), pár Kubricků, pár Hitchcocků, nějaký černobíly klasiky (Casablanca, Stalo se jedné noci...) a kupu seriálů (Breaking Bad, Peaky Blinders, Ray Donovan...).

Na "hm, copak si pustím dneska večer?" je to imho naprosto v klidu, vždycky se tam dá najít ověřená oddechovka i něco pro náročnějšího diváka.
341741
Tak už jsem tam a za mě výborný. Jo, nejsou tam filmy od Disneyho, Universalu, Sony, Foxů a menších distributorů, takže všeobjímající to fakt není. Ale maj Warnery (LOTR, Matrixy, starý Batmani, Nolanovky...), Paramount (komedie od Frat Packu, Mission: Impossible, Indiana Jones...), všechny netflixový věci s výjimkou House of Cards, stohy zajímavejch dokumentů (The Wolfpack!), pár Kubricků, pár Hitchcocků, nějaký černobíly klasiky (Casablanca, Stalo se jedné noci...) a kupu seriálů (Breaking Bad, Peaky Blinders, Ray Donovan...). Na "hm, copak si pustím dneska večer?" je to imho naprosto v klidu, vždycky se tam dá najít ověřená oddechovka i něco pro náročnějšího diváka.
0 0
reagovat
Tak jsem si projíždel výpis, co se dá najít na US verzi...
Jestli to je aktuální seznam nevím, ale mělo by to obsahovat to, co v danou dobu bylo v nabídce a...
Filmově je to fakt téměr stejné jako u nás, takže moje chyba. Já furt měl za to, že když je to netová videopůjčovna, že se to fakt bude zaměřovat i na širší nabídku filmů.

Co má ale us verze mnohem obsáhlejší, je nabídka seriálů a to velmi výraznější. Nechybí klasiky, i aktuální věci, s velmi širokým žánrovým rozpětím, poskytující věci i z klasických TV stanic.
To je u cz verze naprd a asi to bude opět právy, kde spusta věcí drží tuzemské stanice...
stčko osvětlil HoC, tak snad to bude do budoucna jediná vyjímka z vlastního katalogu. Problém by mohl dělat ale i třeba ten Darevill a vlastně i další věci s licencí "jinde". Takže se bez problémů může stát, že se ten vlastní vychvalovaný katalog stejně řízne, ale nebudu malovat čerta na zeď.

Srovnání s HBO to stčko vystihl. V tom případě ok, ale tak nějak mi postupně motivace na trvalé předplatné padá. Kvalitou i velikostí můžou růst do nebes, ale za přístup do knihovny jedné společnosti s bonusovým obsahem "několika" filmů mi to fakt nijak závratné nepříjde. Ale tak rozumím lidem, kteří si třeba platí HBO Go, že pudou i do Netflixu.

A všem ostatním se omlouvám za úplně bezpředmětnou diskuzi, neb jsem fakt žil v domnění, že je to neco úplně jiného, než to opravdu je...

ps: Kvůli Orangi jim tam asi nějaký měsíc nasypu ;)...
341735
Tak jsem si projíždel výpis, co se dá najít na US verzi... Jestli to je aktuální seznam nevím, ale mělo by to obsahovat to, co v danou dobu bylo v nabídce a... Filmově je to fakt téměr stejné jako u nás, takže moje chyba. Já furt měl za to, že když je to netová videopůjčovna, že se to fakt bude zaměřovat i na širší nabídku filmů. Co má ale us verze mnohem obsáhlejší, je nabídka seriálů a to velmi výraznější. Nechybí klasiky, i aktuální věci, s velmi širokým žánrovým rozpětím, poskytující věci i z klasických TV stanic. To je u cz verze naprd a asi to bude opět právy, kde spusta věcí drží tuzemské stanice... stčko osvětlil HoC, tak snad to bude do budoucna jediná vyjímka z vlastního katalogu. Problém by mohl dělat ale i třeba ten Darevill a vlastně i další věci s licencí "jinde". Takže se bez problémů může stát, že se ten vlastní vychvalovaný katalog stejně řízne, ale nebudu malovat čerta na zeď. Srovnání s HBO to stčko vystihl. V tom případě ok, ale tak nějak mi postupně motivace na trvalé předplatné padá. Kvalitou i velikostí můžou růst do nebes, ale za přístup do knihovny jedné společnosti s bonusovým obsahem "několika" filmů mi to fakt nijak závratné nepříjde. Ale tak rozumím lidem, kteří si třeba platí HBO Go, že pudou i do Netflixu. A všem ostatním se omlouvám za úplně bezpředmětnou diskuzi, neb jsem fakt žil v domnění, že je to neco úplně jiného, než to opravdu je... ps: Kvůli Orangi jim tam asi nějaký měsíc nasypu ;)...
0 0
reagovat

studo

diky, neco takoveho tu zaznit potrebovalo :+:)
341718
diky, neco takoveho tu zaznit potrebovalo *:+**:)*
studo
0 0
reagovat
holy shit toto je zase diskusia... :D

dúfam, že si uvedomujete, že netflix nikdy nemal a ani mať nebude najnovšie filmy (80% 1-2 roky starých filmov) z tých ďalších ktoré sú dostupné si ukrajuje: Netflix, Hulu, Amazone Prime, Epix, HBO... Netflix ani nežije z tých nových filmov, na to ľudia chodia do kina, prípadne si kúpia nosič. Na netflix sa primárne pozerá (čo poznám z USA pozerania) seriály a je tam veľká databáza starších filmov. Keď tu niekto plače nad 1/5 ponukou(nabidkou) netflixu oproti USA, treba sa aj pozerať na reálny (pre mladeho divaka neholdujucemu filmov z 1990 a staršie) content, nie len na nejaké čísla ktoré nájdem kdesi na nete a už sa tu tým oháňam...

seriály tam takisto nebudú všetky, taký istý problém ako pri filmoch, všetci majú ihrisko so svojimi streaming rights. Série seriálov sa v 99% prípadoch uvoľnujú 2 týždne pred začiatkom ich najnovšej série v USA. Ak niekto čaká, že si na netflixe pozrie včerajší diel TBBT, opäť nepochopil princíp, o čom netflix je.

Len na tento rok má netflix REÁLNE naplánovaných cez 30 seriálov a 20 filmov + dokumentov z vlastnej produkcie, ktore budu automaticky uvolnovane pre 200 krajin sveta v ten isty cas... okrem toho nakupuju content a myslim ze o par mesiacov to bude fungovat tak ako v usa, ked ti na konci mesiaca cosi ubudne a cosi nove pribudne...

co sa tyka prav, je to neskutocny opruz a hastings to spominal už viac ako rok dozadu, ze najvacsi problem so vstupom na dalsie trhy suvisi s nakupovanim prav a licencovania. Obsah ponuky filmov neobsahuje niektore studia preto, lebo tu majú tieto prava tie vasi "shity" ktore teraz nikto nepozerá a nepozná (voyo funfon a podobne hovadiny). Netflix si s Disneym dohodol novu zmluvu, ze vsetky jeho filmy od roku 2016 majú ist ako stream po case iba na netflix (stalo to bajland) myslim ze tam uz by sa to malo vztahovat globalne...

hastings aj sarandos sa ale vyjadrovali v tom zmysle, ze ta zmluva bola posledna svojho druhu. su prilis drahe a nie tak efektivne. ak sa im podari zvysit subscriber base tak začnu sa spoliehat (orientuju sa na to už teraz) na vlastnu tvorbu. Uz tento rok to vychadza na ich povodny serial kazdy druhy tyzden, za rok či dva to bude kazdy tyzden. + filmy, ktore si budu sami produkovat a budu ich moct vypustit globalne (alebo takyto film kupit, vid beasts of no nation)

mám pocit, že každý tu čakal niečo, čo nie je nikde na svete, ani v USA, ani UK ani nikde inde, Netflix, AP, Hulu, HBO Now a podobne nikdy nebudú niečo ako Spotify, opakujem TO SA NIKDY NESTANE. (mozes si tieto 3-4 sluzby predplatit a vykryjes si tym 80% toho, čo je jedina schodna moznost)

co sa tyka kvality este som to neskusal tu, ale v USA je zvykom, ze si dany film/serial pustis a ak to pustas prve razy tak ti najprv netflix skusa dl speed a upravuje rozlisenie podla tvojich moznosti, nikdy to netrvalo 10 sekund a WUAAA mam HD pri 720p...

Ak by netflix prisiel na konci roka tak, ako to mal v plane, dalo sa s lokalizaciou pocitat, pri globalnom launchi do 130 krajin mohli minimalne rozhranie a filmy, ktore titulky dostupne maju obstarat lokalizaciu pre jazykovych trolov. Aby vsak lokalizovali seriály s X seriami, z coho vela nie je lokalizovanych vo vacsine krajin a nasledne ich prekladat do XX jazykov :D nedajte sa vysmiat... momentalne je to pre 10-20 percent popolacie CR/SR, ktora zvladne anglictinu, myslim ze s tym v netflixe ratali.

A tie keci o strate vlastnej narodnej identity ci co :D mozes to skusit u fica ako poradca, ten teraz takych ako ty potrebuje...
341713
holy shit toto je zase diskusia... *:D* dúfam, že si uvedomujete, že netflix nikdy nemal a ani mať nebude najnovšie filmy (80% 1-2 roky starých filmov) z tých ďalších ktoré sú dostupné si ukrajuje: Netflix, Hulu, Amazone Prime, Epix, HBO... Netflix ani nežije z tých nových filmov, na to ľudia chodia do kina, prípadne si kúpia nosič. Na netflix sa primárne pozerá (čo poznám z USA pozerania) seriály a je tam veľká databáza starších filmov. Keď tu niekto plače nad 1/5 ponukou(nabidkou) netflixu oproti USA, treba sa aj pozerať na reálny (pre mladeho divaka neholdujucemu filmov z 1990 a staršie) content, nie len na nejaké čísla ktoré nájdem kdesi na nete a už sa tu tým oháňam... seriály tam takisto nebudú všetky, taký istý problém ako pri filmoch, všetci majú ihrisko so svojimi streaming rights. Série seriálov sa v 99% prípadoch uvoľnujú 2 týždne pred začiatkom ich najnovšej série v USA. Ak niekto čaká, že si na netflixe pozrie včerajší diel TBBT, opäť nepochopil princíp, o čom netflix je. Len na tento rok má netflix REÁLNE naplánovaných cez 30 seriálov a 20 filmov + dokumentov z vlastnej produkcie, ktore budu automaticky uvolnovane pre 200 krajin sveta v ten isty cas... okrem toho nakupuju content a myslim ze o par mesiacov to bude fungovat tak ako v usa, ked ti na konci mesiaca cosi ubudne a cosi nove pribudne... co sa tyka prav, je to neskutocny opruz a hastings to spominal už viac ako rok dozadu, ze najvacsi problem so vstupom na dalsie trhy suvisi s nakupovanim prav a licencovania. Obsah ponuky filmov neobsahuje niektore studia preto, lebo tu majú tieto prava tie vasi "shity" ktore teraz nikto nepozerá a nepozná (voyo funfon a podobne hovadiny). Netflix si s Disneym dohodol novu zmluvu, ze vsetky jeho filmy od roku 2016 majú ist ako stream po case iba na netflix (stalo to bajland) myslim ze tam uz by sa to malo vztahovat globalne... hastings aj sarandos sa ale vyjadrovali v tom zmysle, ze ta zmluva bola posledna svojho druhu. su prilis drahe a nie tak efektivne. ak sa im podari zvysit subscriber base tak začnu sa spoliehat (orientuju sa na to už teraz) na vlastnu tvorbu. Uz tento rok to vychadza na ich povodny serial kazdy druhy tyzden, za rok či dva to bude kazdy tyzden. + filmy, ktore si budu sami produkovat a budu ich moct vypustit globalne (alebo takyto film kupit, vid beasts of no nation) mám pocit, že každý tu čakal niečo, čo nie je nikde na svete, ani v USA, ani UK ani nikde inde, Netflix, AP, Hulu, HBO Now a podobne nikdy nebudú niečo ako Spotify, opakujem TO SA NIKDY NESTANE. (mozes si tieto 3-4 sluzby predplatit a vykryjes si tym 80% toho, čo je jedina schodna moznost) co sa tyka kvality este som to neskusal tu, ale v USA je zvykom, ze si dany film/serial pustis a ak to pustas prve razy tak ti najprv netflix skusa dl speed a upravuje rozlisenie podla tvojich moznosti, nikdy to netrvalo 10 sekund a WUAAA mam HD pri 720p... Ak by netflix prisiel na konci roka tak, ako to mal v plane, dalo sa s lokalizaciou pocitat, pri globalnom launchi do 130 krajin mohli minimalne rozhranie a filmy, ktore titulky dostupne maju obstarat lokalizaciu pre jazykovych trolov. Aby vsak lokalizovali seriály s X seriami, z coho vela nie je lokalizovanych vo vacsine krajin a nasledne ich prekladat do XX jazykov :D nedajte sa vysmiat... momentalne je to pre 10-20 percent popolacie CR/SR, ktora zvladne anglictinu, myslim ze s tym v netflixe ratali. A tie keci o strate vlastnej narodnej identity ci co *:D* mozes to skusit u fica ako poradca, ten teraz takych ako ty potrebuje...
0 0
reagovat
Trdlo: Jo, srry ?)
341687
Trdlo: Jo, srry *?)*
0 0
reagovat
já teda netflix beru spíš jako nový lepší hbo. i kdyby katalog tvořila jen jejich vlastní tvorba, asi bych do toho předplatnýho šel (zvlášť, když vim, kolik toho chystaj na tenhle rok). nějak mi veškerý komentáře a "malym" katalogu přidjou zcestný

ad práva k House of Cards: narozdíl od novinek neni HoC přímo Netflixu, vlastní ho Sony
341684
já teda netflix beru spíš jako nový lepší hbo. i kdyby katalog tvořila jen jejich vlastní tvorba, asi bych do toho předplatnýho šel (zvlášť, když vim, kolik toho chystaj na tenhle rok). nějak mi veškerý komentáře a "malym" katalogu přidjou zcestný ad práva k House of Cards: narozdíl od novinek neni HoC přímo Netflixu, vlastní ho Sony
0 0
reagovat

KARLOS

Nezmixoval jsi nějak víc příspěvků dohromady?
341683
Nezmixoval jsi nějak víc příspěvků dohromady?
KARLOS
0 0
reagovat
do_Ode, srry, ale na opačnou stranu si myslím, že to až moc hypuješ. Krom Hasty (klasicky) tu nejsou nikdo nehysterčí, ani neříká, jak je ten Netflix sprostý/zlý/atd.
Naopak většina z nás, co z toho nejsme úplně na větvi přiznává – a/ že se to do budoucna bude jen zlepšovat, za b/ že samotný příchod svým způsobem kvituje. Nehledě na to, že pokud „by chtěla táhnout o uložto dům dál“, pak by to za c/ dávno udělala, za d/ či se vůbec o příchod nestarala a nebo za e/ se o tom už vůbec dlouho nevybavovala. Teda krom Hasty, žejo, ten si musí vždycky najít nějakou oběť na „originální“ spojení anglického hanlivého výrazu s výrazem věci, kterou chce mermomocí shodit (a nedaří se mu to).

Osobně nejvíc řeším nabídku. A ty říkáš, že taková služba neexistuje. Mě by ale bohatě stačil katalog ala iTunes, či Play…

A ještě jednou k platbám – co je buranského na tom říct, že platit vlastní měnou je drzé?

A poměrně mě sere i to „jestli se vám Netflix nelíbí, táhněte na uložto“. Problém je, že i kdybych si ten netflix pořídil, velmi pravděpodobně bych na něj kvůli mnou a Gonzim vypsaných výtek tam budu nucet tak jako tak jít. A třeba chys se toho chtěl vyvarovat.

Stejně tak mi asi začne silně vadit to, že pokud člověk nebude mít Netflix, bude se tu na něj zřejmě automaticky pohlížet jako na českého buránka, který ani kažku nepustí filmovému průmyslu...
341679
do_Ode, srry, ale na opačnou stranu si myslím, že to až moc hypuješ. Krom Hasty (klasicky) tu nejsou nikdo nehysterčí, ani neříká, jak je ten Netflix sprostý/zlý/atd. Naopak většina z nás, co z toho nejsme úplně na větvi přiznává – a/ že se to do budoucna bude jen zlepšovat, za b/ že samotný příchod svým způsobem kvituje. Nehledě na to, že pokud „by chtěla táhnout o uložto dům dál“, pak by to za c/ dávno udělala, za d/ či se vůbec o příchod nestarala a nebo za e/ se o tom už vůbec dlouho nevybavovala. Teda krom Hasty, žejo, ten si musí vždycky najít nějakou oběť na „originální“ spojení anglického hanlivého výrazu s výrazem věci, kterou chce mermomocí shodit (a nedaří se mu to). Osobně nejvíc řeším nabídku. A ty říkáš, že taková služba neexistuje. Mě by ale bohatě stačil katalog ala iTunes, či Play… A ještě jednou k platbám – co je buranského na tom říct, že platit vlastní měnou je drzé? A poměrně mě sere i to „jestli se vám Netflix nelíbí, táhněte na uložto“. Problém je, že i kdybych si ten netflix pořídil, velmi pravděpodobně bych na něj kvůli mnou a Gonzim vypsaných výtek tam budu nucet tak jako tak jít. A třeba chys se toho chtěl vyvarovat. Stejně tak mi asi začne silně vadit to, že pokud člověk nebude mít Netflix, bude se tu na něj zřejmě automaticky pohlížet jako na českého buránka, který ani kažku nepustí filmovému průmyslu...
0 0
reagovat
Ale tož, vidím co kde píšou lidi (i tady v diskuzi dole někdo vypisoval co tam je, nebo spíš není ...) a hlavně mám echo od bratránka (pochopitelně názory na kvalitu přebírám jen od lidí které dobře znám a vím co u nich znamená dobrá kvalita).
341674
Ale tož, vidím co kde píšou lidi (i tady v diskuzi dole někdo vypisoval co tam je, nebo spíš není ...) a hlavně mám echo od bratránka (pochopitelně názory na kvalitu přebírám jen od lidí které dobře znám a vím co u nich znamená dobrá kvalita).
0 0
reagovat
Nesnažím se tě přesvědčit, uvádím tvoje kecy na pravou míru. Protože jseš jako obvykle zcela mimo. :) (jako například fakt, že jsi se 100% nezaregistroval a přesto hodnotíš nabídku, kterou jsi sám neviděl, tudíž nevíš, jestli je dobrá nebo špatná .. stejně jako jsi nemohl sám vyzkoušet kvalitu atd.) ale to už k tvým příspěvkům tak nějak patří.
341668
Nesnažím se tě přesvědčit, uvádím tvoje kecy na pravou míru. Protože jseš jako obvykle zcela mimo. *:)* (jako například fakt, že jsi se 100% nezaregistroval a přesto hodnotíš nabídku, kterou jsi sám neviděl, tudíž nevíš, jestli je dobrá nebo špatná .. stejně jako jsi nemohl sám vyzkoušet kvalitu atd.) ale to už k tvým příspěvkům tak nějak patří.
0 0
reagovat
ododíku já nepotřebuju nikam tahat. Fakta? Fakta jsou myslím víc než jasná, mizivý obsah, mizerná kvalita a nepodpora našeho rodného jazyka byť jen v titulcích, to jsou fakta. Kolik kdy a kde na druhém konci světa to mělo předplatitelů je asi stejně důležitá informace jako to, že sousedka nad náma dnes v cca 8:30 ráno masturbovala (jak to vím? protože je hodně hlučná a to v kombinaci s ranním tichem dělá svoje). Takže znovu, tohle ať si celý slavný Netflix strčí víš kam a můžeš se z toho třeba ...

A budoucnost není žádný hmatatelný argument ale pouze jedna velká neznámá, pokud po mně někdo chce peníze teď, tak mě zajímá co za ně teď reálně dnes dostanu a ne někdy za kdovíkolik let, nehlědě na to co za x let vůbec bude a nebude při dnešním technologickém pokroku. Taky je možné, že tu žádný Netflix v té době dávno nebude nebo tu budou jiné služby.

Čas ukáže, zatím prostě o ničem. Pokud v tom vidíš něco skvělého, si to kup a užij si to (evidentně si z toho celý dost vzrušený), já nemám potřebu, nejsem žádný pokusný platící králík, který by tomu chtěl věnovat čas (to mám zajímavější věci na zábavu), zkus to akceptovat jako názor.
341672
ododíku já nepotřebuju nikam tahat. Fakta? Fakta jsou myslím víc než jasná, mizivý obsah, mizerná kvalita a nepodpora našeho rodného jazyka byť jen v titulcích, to jsou fakta. Kolik kdy a kde na druhém konci světa to mělo předplatitelů je asi stejně důležitá informace jako to, že sousedka nad náma dnes v cca 8:30 ráno masturbovala (jak to vím? protože je hodně hlučná a to v kombinaci s ranním tichem dělá svoje). Takže znovu, tohle ať si celý slavný Netflix strčí víš kam a můžeš se z toho třeba ... A budoucnost není žádný hmatatelný argument ale pouze jedna velká neznámá, pokud po mně někdo chce peníze teď, tak mě zajímá co za ně teď reálně dnes dostanu a ne někdy za kdovíkolik let, nehlědě na to co za x let vůbec bude a nebude při dnešním technologickém pokroku. Taky je možné, že tu žádný Netflix v té době dávno nebude nebo tu budou jiné služby. Čas ukáže, zatím prostě o ničem. Pokud v tom vidíš něco skvělého, si to kup a užij si to (evidentně si z toho celý dost vzrušený), já nemám potřebu, nejsem žádný pokusný platící králík, který by tomu chtěl věnovat čas (to mám zajímavější věci na zábavu), zkus to akceptovat jako názor.
0 0
reagovat
Mimochodem dále se píše i o tom, že už pracují na lokálním obsahu ve všech zemích. Samozřejmě to neznamená, že tady příští rok Netflix natočí live-action adaptaci Rychlých šípů, ale už nikdo nemůže říct, že tohle nebude znamenat velkou změnu pro český trh. Do budoucna.
341665
Mimochodem dále se píše i o tom, že už pracují na lokálním obsahu ve všech zemích. Samozřejmě to neznamená, že tady příští rok Netflix natočí live-action adaptaci Rychlých šípů, ale už nikdo nemůže říct, že tohle nebude znamenat velkou změnu pro český trh. Do budoucna.
0 0
reagovat
341662
https://twitter.com/netflix/status/684814114523201536
0 0
reagovat

TrDLo

Nikdo nehysterčí. Prostě tady hodnotíme své první pocity z této služby. Nic víc v tom nehledej.
341656
Nikdo nehysterčí. Prostě tady hodnotíme své první pocity z této služby. Nic víc v tom nehledej.
TrDLo
0 0
reagovat
Čas na fakta, protože Hasta se s nimi obtěžovat zjevně nehodlal. Ta služba měla v roce 2011 nějakých 25 miliónů předplatitelů. V roce 2013 to bylo 40. Loni už 70. Netflix tak jak si myslíme, že ho známe, funguje víceméně od toho roku 2013, kdy přišlo s prvním vlastním seriálem a od té doby se ta společnost jen rozvíjí a tenhle nástup do dalších 130 zemí je toho příkladem. Je to budoucnost, ne že ne. A testovací provoz myšleno pro uživatele, kteří s tím dosud nemají žádné zkušenosti a budou si to chtít nejprve osahat, než za to začnou platit. Fakt nevím, proč to tolik lidí popuzuje.

Nicméně klidně si Hasto táhni zpátky na ulozto, je mi to vcelku fuk. Gonzi má smůlu, protože taková služba, kterou hledá, momentálně neexistuje nikde na světě.
341653
Čas na fakta, protože Hasta se s nimi obtěžovat zjevně nehodlal. Ta služba měla v roce 2011 nějakých 25 miliónů předplatitelů. V roce 2013 to bylo 40. Loni už 70. Netflix tak jak si myslíme, že ho známe, funguje víceméně od toho roku 2013, kdy přišlo s prvním vlastním seriálem a od té doby se ta společnost jen rozvíjí a tenhle nástup do dalších 130 zemí je toho příkladem. Je to budoucnost, ne že ne. A testovací provoz myšleno pro uživatele, kteří s tím dosud nemají žádné zkušenosti a budou si to chtít nejprve osahat, než za to začnou platit. Fakt nevím, proč to tolik lidí popuzuje. Nicméně klidně si Hasto táhni zpátky na ulozto, je mi to vcelku fuk. Gonzi má smůlu, protože taková služba, kterou hledá, momentálně neexistuje nikde na světě.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se