Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Michael Myers?


ikona
Mr. Hlad
halloween
Čeká slavnou hororovou sérii konec, nebo nový začátek?  

Pokud nevíte, jak investovat pár milionů a rádi byste si natočili další díl hororové klasiky, Hollywood pro vás má zajímavou nabídku. Práva na kultovní sérii Halloween jsou totiž momentálně volná. Ještě nedávno patřila série Dimension Films, divizi Weinstein Company, ale teď se můžou hlásit noví zájemci. Dimension se k právům dostali v roce 1995 a natočili mizernou Kletbu Michaela Myerse. O tři roky později vznikla nedoceněná pecka Halloween: H20, aby pak sérii na čas zabilo mizerné Zmrtvýchvstání. Když se remaku ujal Rob Zombie, vypadalo to nadějně, ale jednička za moc nestála a dvojka byl vyloženě průšvih. Jak po stránce kvality, tak i po komerční.

 

Přesto s touhle sérii Hollywood evidentně dál počítal a Halloween Returns se měl začít točit vloni v létě. Kamery se ale nespustily. Dimension Films prochází zásadní restrukturalizací a práva na slavnou hororovou sérii, která odstartovala kariéru Johna Carpentera a jednoho z nejpopulárnějších filmových masakrátorů vůbec Michaela Myerse, jsou k dispozici. Co to znamená? Těžko říct, asi bude záležet na tom, kdo se jich ujme. Tahle značka jen tak neumře, na to má až moc slavné jméno a když se za kameru postaví někdo šikovný, pořád může být Halloween synonymem parádní hororové podívané. A samozřejmě existuje i možnost, že by po Myersovi skočili v Platinum Dunes, kde už mají Jasona z Pátku třináctého a Freddyho Kruegera z Noční můry v Elm Street a evidentně moc neví, co s nimi. Třeba někoho napadne, že pořádný trojboj hororových ikon by fandové ocenili...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace