Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou Krotitelé duchů?


ikona
Mr. Hlad
ghostbusters
Předělávka komediální sci-fi klasiky sází nejenom na ženské herecké hvězdy, ale i na nový příběh. Kdo tu bude kopat za tu špatnou stranu?  

Přiznám se, že Paula Feiga jsem jako režiséra zrovna moc nemusel, ale letní Špión mě přesvědčil změnit názor. Pohodová komedie, ve které šlapal humor, byla v ní skvělá akce a měla bondovštější písničku (a vlastně všechno) než Spectre byla prostě fajn a na to, co provede s Krotiteli duchů jsem celkem zvědavý. Po komediálních hvězdách osmdesátých let nastupují tentokrát na scénu nové tváře a místo Dana Aykroyda a Billa Murraye dostaneme Kristen Wiig, Melissu McCarthy, Kate McKinnon a Leslie Jones, dorazit by ale měli i Chris Hemsworth nebo Charles Dance.

 

Podle všeho ale máme čekat jiný příběh. Starý sumerský bůh Gozer si dá asi dovolenou a místo něho budou po New Yorku běhat ti nejstrašlivější gangsteři z jeho historie. Prý se dočkáme starých naštvaných námořníků, válečných zločinců z doby revoluce, poctivých gangsterů ze třicátých let, ale i zloduchů z doby, kdy do budoucích Spojených států teprve mířili osadníci z Evropy. Nezní to špatně a je fajn, že tvůrci se nebojí jít vlastní cestou a vyhnou se tak srovnávání s originálem. Jen musíme doufat, že z toho nakonec nevyleze duchařská variace na Noc v muzeu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace