Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pojede Hulk sólo?


ikona
Mr. Hlad
hulkmarvel
Jaká je šance, že se nejzelenější drsňák z Avengers dočká další vlastní sólovky? Mark Ruffalo naznačuje, co nás čeká, nebo nečeká. 
Captain America, Iron Man i Thor jedou sólo už nějaký ten rok a daří se jim. V budoucnu nafasují vlastní film nováčci Doctor Strange a Black Panther a k Marvelu se vrací i Spider-Man, Zasloužilí členové Avengers Black Widow, Hawkeye a Hulk mají ale zatím smůlu. U těch prvních dvou je to škoda, protože Scarlett Johansson a Jeremy Renner jsou ve svých rolích hodně fajn a navíc dvojka Captaina Americy ukázala, že fandové ocení i film bez magie a extrémních comicsových kousků a špionážní pecku s touhle dvojkou by nejspíš taky v kině nevynechali. A jak je to s Hulkem? Toho uvidíme v roce 2017 v Thor: Ragnarok, kde by měl mít hodně velkou roli, víceméně stejnou jako samotný Thor. To je fajn, ovšem se sólovkou to nejspíš taky snadné nebude. 

Hulk to zkusil v posledních letech už dvakrát a ani jednou to nebyla žádná sláva. Verze Anga Lee byla možná až příliš ambiciózní a experimentální a ta od Louise Leterriera zase trpěla tím, že se na place půlka lidí rozhádala. V Avengers ale Hulk ukázal, že umí být hodně zábavný, takže třetí pokus by si nejspíš zasloužil. Ovšem Mark Ruffalo naznačuje, že se ho jen tak nedočkáme. V nedávném rozhovoru pro Yahoo Movies řekl: „Myslím, že Marvel a Universal, který má práva na sólo filmy, spolu zrovna nevychází a tenhle fakt hraje bohužel proti nám. Na druhou stranu vím, že obě strany věří, že se v budoucnu nějak dohodnou a dopadne to dobře, ale momentálně to zkrátka nevypadá, studia si moc nerozumí. Osobně doufám, že se to změní. Že se to změní s novými novými plány vedení, že se to změní časem, ale právě teď to moc slibně vážně nevidím.“ Je to škoda, na druhou stranu Marvel byl schopný domluvit se se Sony a když bude mít úspěch nový Spidey, tak se možná v Universalu rozhodnou, že pár set milionů z tržeb je lepší než uražená pýcha. Hollywood je konec konců o penězích, takže proč ne? 

--- 
Vytáhni v hospodě: Třetí Thor by se měl údajně začít točit v červnu. 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace