Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sedmé Star Wars už jsou rekordní


ikona
KarelR
star warstržby
J. J. Abrams má na krku megahit! 

"No, je to sci-fi, ten žánr spoustu lidí nezajímá." "Zase takovej hit to nebude, jde to do kin před Vánocema." "Ty odhady jsou strašně přestřelený."

Houby s voctem. Nakyselo! Star Wars ve čtvrtek vtrhly do kin a sesbíraly z půlnoček masivních 57 milionů dolarů. To znamená, že sejmuly posledního Pottera, který před 4 roky nastřádal "jen" 43, a že to po celém světě vypadalo jako na pražské Flóře, kde se musely sejít tak 2000 lidí a půlnočky začínaly se čtyřicetiminutovým zpožděním.

 

Tenhle rekord je ale samozřejmě jen rozjezd. Za celý pátek Star Wars vydělaly 120 milionů, čímž opět rozdrtily Pottera (91) a navíc se staly prvním filmem v historii, který v USA utržil víc než 100 mega za jediný den. No a co víkendový součet? Ten by se měl zastavit někde u 250 milionů, takže rekordních 208 stoprocentně padne a Jurský svět musí zamávat svému půlročnímu kralování.

Další zastávka... Avatar? Uvidíme, jak přesně si Star Wars povedou ve zbytku světa, kde mimochodem také padá jeden rekord za druhým. V tuhle chvíli ho ale začínají mít minimálně na dohled.

---

Vytáhni v hospodě: Děkujeme shlukymu za odhalení pravé identity Kylo Rena!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace