Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho chce Abrams u Star Wars?


ikona
Mr. Hlad
j.j. abramsstar wars
J.J. Abrams by věděl, koho postavit za kameru u dalších hvězdných válek. A je to dost překvapivá volba.  

Hvězdné války uvidíme (alespoň my) už za pár hodin a hodně se těšíme. Jako že fakt hodně. A zatím to vypadá, že bychom měli dostat dobrý film. J.J. Abrams je obří fanda, kvůli Star Wars opustil Star Trek a evidentně si celý proces natáčení hrozně užívá. Po sedmé epizodě ale přijdou jiní. Víme, že osmičku točí Rian Johnson, spin-off Rogue One o krádeži plánů Hvězdy smrti dostal na starost režisér Godzilly Gareth Edwards a sólovku Hana Sola natočí autoři 21 Jump Street Phil Lord a Christopher Miller.

 

Abrams se teď rozpovídal o tom, koho by rád do nejepičtějšího filmového světa současnosti rád přizval. A je to celkem překvapivé jméno. Podle něj by byla skvělá Ava DuVernay, režisérka oscarové Selmy. Znají se i osobně a prý to je extrémní fanynka žánrových filmů a rozhodně ne klasická filmařka oscarových děl. Navíc prý Star Wars a sci-fi vyloženě miluje a podle Abramse je i jednoduše dobrá režisérka. Jak si tedy jeho přání a tuhle informaci máme přežvýkat? Těžko říct. Sám režisér dodal, že do toho nemá co kecat a hlavní slovo má studio a Avu DuVernay jmenoval spíš jako svoje přání. Ale na druhou stranu u Disneyho by byli hodně hloupí, kdyby o tomhle jménu alespoň nepřemýšleli. Abrams ji nejspíš nefandí proto, že by chodili ke stejnému kadeřníkovi.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ava DuVernay odmítla nabídku na Black Panthera. Možná tedy nemá o velké filmy zájem. A nebo si spolu s šéfy studia řekli, že by se jí Hvězdné války líbily víc?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace