Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Temná věž shání herecké hvězdy


ikona
Mr. Hlad
dark towerstephen king
Fantasy western Stephena Kinga by měl být v kinech už v roce 2017: Kdo by se v něm mohl objevit?  

Dočkáme se někdy filmové verze Temné věže? Teď už to zase vypadá, že jo a že dorazí i slibovaný seriál, ale vzhledem k tomu, že na slavné sérii Stephena Kinga si vylámal zuby třeba i Ron Howard, by nás nepřekvapilo, kdyby šlo zase všechno k ledu. Na druhou stranu v současné době to vypadá dobře. Fantasy western, v němž pistolník Roland Deschain a Jake Chambers putují k věži, která má být středem vesmíru a kterou chtějí zničit temný síly, momentálně láká herecké hvězdy. A dost zajímavé. Sony před nedávnem oslovilo Matthew McConaugheyho, jenž má podle všeho na stole nabídku na záporáka. Teď je potřeba najít samotného Rolanda.

 

Toho by si mohl zahrát Idris Elba. Jeden z nejcharismatičtějších herců současnosti má sice malou roli v Thorovi, ale jinak není upíchnutý u žádné větší série, takže by zájem mít mohl a drsného zabijáka bychom mu asi věřili bez problémů. Na druhou stranu okolo role se motali v minulosti i Christian Bale, Javier Bardem nebo Daniel Craig, tak snad Elba vydrží déle než oni. Každopádně režíruje Dán Nikolaj Arcel, jenž píše i scénář. S tím mu pomůže Akiva Goldsman a hlavně Anders Thomas Jensen, jehož Bratry, Blikající světla nebo Adamova jablka máme hodně rádi. Takže snad se konečně okolo tohohle projektu začnou dít nějaké věci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace