Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hollywood nahání drsné holky


ikona
Mr. Hlad
mission:impossiblemummy
Kdo se objeví v šesté Mission: Impossible? A koho bychom mohli vidět jako záporačku v Mumii?  

Je trochu srandovní sledovat, jak se v Hollywoodu pokouší točit akční filmy s ženskými hrdinkami, obyčejně to totiž dopadá směšně. Když to chci říct slušně. Ale čas od času se objeví herečky, které předvedou, že na nějakou tu solidní přestřelku nebo bitku na plátně mají. V Mission: Impossible – Národ grázlů se takhle uvedla na scénu do té doby téměř neznámá Rebecca Ferguson, která zvládla s Tomem Cruisem držet krok bez nejmenších problémů a teď chystá detektivku The Girl on the Train, objeví se po boku Michaela Fassbendera v adaptaci krimi podle Jo Nesba Sněhulák a Ridley Scott by ji rád viděl i v Alien: Covenant. Zkrátka je o ni zájem a vzpomněl si na ni Christopher McQuarrie, jenž by ji rád vrátil na scénu i v šesté Mission: Impossible. Bylo by to vůbec poprvé, co by se vrátila ženská hrdinka z předchozího dílu. Ferguson by nejspíš zájem mít mohla, otázka je, jak by to zvládla skloubit s ostatními projekty.

 

Další herečkou, která se v akčních scénách podle všeho neztratí a mohla by si díky tomu vybojovat solidní kariéru, je Sofia Boutella. Rodačka z Alžírska a profesionální tanečnice krájela lidi v Kingsmanovi a šlo jí to zatraceně dobře. Příští rok ji uvidíme ve třetím Star Treku a špionážním thrilleru s Charlize Theron The Coldest City a teď to vypadá, že by ji v Universalu rádi uvrtali do role v Mumii. Boris Karloff a Arnold Vosloo byli sice fajn, ale studio by to evidentně rádo zkusilo s ženskou a Boutella ukázala, že má charisma, umí se tvářit hodně naštvaně a akční scény jí nedělají problém. Navíc jako rodilá severoafričanka bude by pro roli mumie byla vhodnější než dejme tomu Veronika Žilková. Momentálně prý obě strany intenzivně jednají, tak uvidíme, jak to dopadne.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kvůli roli v páté Mission: Impossible trénovala Rebecca Ferguson šest týdnů šest hodin denně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace