Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Rockyho ke comicsům


ikona
Mr. Hlad
black panthermarvel
Povede se Marvelu ukecat režiséra boxerského hitu k režii Black Panthera?  

Marvel dokázal svými volbami režisérů skoro pokaždé překvapit. Ne pokaždé příjemně, ale rozhodně budeme vždycky víc zvědaví na to, jak si s filmem poradí nějaké nečekané jméno než sázka na jistotu průměru, jakou by byl třeba Shawn Levy. Talentovaní tvůrci mají sice občas trochu problém najít se studiem společnou řeč, což byl třeba případ Edgara Wrighta a Ant-Mana, ale většinou to nějak vyjde. V budoucnu budou mít o práci postaráno bratři Russoové, kteří dohlédnou další Avengers, Scott Derrickson, jenž kutí Doctora Strange a Taika Waititi, jehož úkolem je dohlédnout na třetího Thora. Takže teď je potřeba najít někoho k Black Pantherovi.

 

Marvel chtěl mít za kamerou režiséra nebo režisérku černé pleti a mluvilo se o tom, že režie se ujme Ava DuVernay, autorka oscarové Selmy. To nedopadlo, teď je však ve hře zajímavější jméno. Studio se pokouší zlákat Ryana Cooglera, který natočil hodně chválené drama Fruitvale Station a především aktuální spin-off Rockyho Creed. Ten sbírá nadšené ovace od kritiků i od diváků a občas lze v souvislosti s  ním zaslechnout i něco o Oscarech. Coogler tedy nejspíš bude dobrý režisér, otázka je, jak by se tvářil na to pracovat pod dohledem hlavounů Marvelu, kteří jsou proslulí tím, že osobitým filmařům celkem dost kecají do práce. Rozhodně by ale mohlo jít o zajímavou volbu.

--- 

Vytáhni v hospodě: Black Panther se chystal už v devadesátých letech. Tehdy kolem role kroužil Wesley Snipes.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace