Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #326 o Star Wars a romantice


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Kde mají nejvíc Star Wars kino na světě? Jak by vypadala marvelovská romantická komedie? A co dělá Luke Skywalker?  

Výplach na víkend

Romance týdne
Láska kvete všude, i mezi comicsovými hrdiny. Black Widow a Hulk si našli chvilku na nějaké to flirtování, i když jim šel po krku Ultron a Tony Stark vykopává modelky z postele víceméně pravidelně. Do opravdového romantického filmu se ale u Marvelu ještě nepustili, i když slibují, že třeba takový Doctor Strange bude úplně jiná comicsovka než ty předchozí. A přitom materiálu pro nějaký ten romantický hit by se tu dalo najít celkem dost.

Planeta týdne
Ve hře Star Wars: Battlefront se budete moci zúčastnit nejen bitev na planetě Hoth z Impérium vrací úder nebo na Endoru z Návratu Jediho, ale teď se můžete podívat i na planetu Jakku. Ta se představí až ve Star Wars: Síla se probouzí a právě tady se podle všeho sejdou Finn a Rey. Pokud chcete vědět, co je tahle pouštní díra zač, tak si klikněte sem.

 

Stormtrooper týdne
Mark Hamill se v nových Hvězdných válkách objeví, ale J.J. Abrams zatím tají, jak moc ho uvidíme a co bude vlastně nový Luke Skywalker zač. Hamill ale teď spojil síly s organizací Omaze, která se snaží vybírat peníze na charitu a dělá to dost sympatických a geekovským způsobem. Tentokrát se rozhodli navléct Hamilla do uniformy Stormtroopera a nechali ho běhat po městě, dělat bordel a ukecávat lidi k tomu, aby poslali nějaký ten dolar lidem, který by se mohl hodit.

 

Mimoni týdne
Zařekl jsem se, že Upřímné trailery do Výplachu už dávat nebudu, protože jsou obvykle velmi nevtipné a snaha zesměšnit film za každou cenu je víc otravná než zábavná. U Mimoňů ale udělám vyjímku. A rád, protože ten film je u mě momentálně kandidátem na největší filmové zvěrstvo roku a s tím hatem se tedy celkem ztotožňuji. Navíc si myslím, že těch funkčních vtipů je v tomhle případně nadprůměrné množství a že se povedlo tuhle žlutou pologramotnou partu dementů docela dobře vystihnout. Hlavně tím srovnáním s Vzhůru do oblak.

 

Trénink týdne
A další Star Wars. Dneska jich fakt bude hodně a připravte se na to, že v příštích týdnech se to nezmění. V Disneylandu a Disney World’s Hollywood Studios se vzhledem k blížící se premiéře sedmého filmu rozhodli trochu překopat atrakci nazvanou Jedi Training: Trials of the Temple, kde se z děcek na chvilku stanou rytíři Jedi, musí projít speciálním výcvikem a nakonec je čeká náročná zkouška. Dospělí fandové mají bohužel podle všeho vstup zakázaný.

 

Sestřih týdne
Rok 2015 už je skoro u konce, takže je na čase připravit se na to, že na nás z každého rohu budou vyskakovat více či méně vydařené sestřihy filmů, které jste v minulých týdnech a měsících mohli vidět v kině. Takže začínáme a rovnou jedním hodně povedeným.

Kino týdne
Většina hardcore fandů Star Wars se těší, až si film vychutná v IMAXu nebo v hostivařském Premiere Cinemas, prostě v tom technicky nejlepším kině, které se u nás dá najít. Pokud se ale nějakou shodou náhod octnete v americké Nebrasce ve městě Omaha, určitě stojí za to navštívit místní Alamo Draft House. V nově otevřeném kině je stylová výzdoba včetně několikametrové Hvězdy smrti a všechno ostatní vypadá jako interiér slavné bitevní stanice. Tohle je prostě nebe geeků.

 

Druhý sestřih
Říkal jsem, že budou úplně všude, že jo? Naštěstí je to pořád kvalita i díky tomu, že v tomhle videu ze začátku hrají nezklamávající The Heavy. A ono těch dobrých filmů, který se letos objevily v kinech, taky nebylo málo, takže sestříhat z nich efektních pár minut nejspíš nebude zas tak velký problém. Kouká se na to dobře.

 

Retro týdne
Jsou na vás sedmé Star Wars moc moderní? Nebo se bojíte na ně vzít někoho staršího, aby se z těch triků nezbláznil, protože je zvyklý na Návrat Jediho z VHSky? Je tu jedno řešení. Staromilci se nemusí hned vrhnout do trailerů, ale pěkně postupně se k nim dostat přes retro plakáty ve stylu původní trilogie.

 

Duel týdne
Prozradím vám jednu věc. Nenávidím KarlaR. Tedy v okamžiku, kdy po něm musím počítat výsledky duelů, protože se obvykle při zadávání otázek rozjede víc, než by se mi líbilo. Minule se ptal, na kterou z osmi comicsovek roku 2016 se těšíte nejvíc. A já fakt nemám čas to teď počítat, takže si klikněte sem a zjistěte si sami, kdo dostal kolik bodů.

 

Dnes se podíváme na Chrise Hemswortha. Je mu dvaatřicet a díky Thorovi ho zná každý filmový fanda. Nás by ale zajímalo, ve které necomicsové roli se vám Chris Hemsworth líbil nejvíc. Názvy filmů pište do předmětu a v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace