Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Největší propadáky roku 2015


ikona
Mr. Hlad
box office
Časopis Forbes sestavil žebříček největších komerčních průšvihů letošní filmové sezóny. Spálil se víc Johnny Depp, Chris Hemsworth nebo Bradley Cooper?  
Zatím je ještě brzy přemýšlet o tom, který film si odnese titul největšího komerčního hitu roku 2015. Dvojka Avengers a sedmička Rychle a zběsile se před Jurský svět nejspíš už nedoškrábou, ale pořád tu máme Hvězdné války, od nichž se čekají velké věci. Žebříček největších komerčních průšvihů už ale v časopisu Forbes sestavili. A tady ho máte. 

 

3. Hacker

Ve většině případů je to zasloužené, ale u několika věcí člověka nezájem publika celkem zamrzí. Skvěle obsazené Rock the Kashbah mohlo dopadnout lépe, Michael Mann a jeho Hacker si taky nezasloužili skončit takhle mizerně a American Ultra je film, který jsem si já osobně k vlastnímu velkému překvapení užil tak, že má v současné době celkem blízko k mojí letošní TOP 10. Ale já mám divnej vkus. Pochopitelně se v kinech objevily filmy, které utržily ještě míň, ale Forbes sestavoval žebříček jen z těch, které zamířily do kin ve více než dvou tisícovkách kopií. Kolik z nich jste viděli vy? 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace