Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #325 o Strážích Galaxie a Serenity


ikona
KarelR
víkendový výplach
Vypadá Cumberbatch jako vydra? Je Cage magor? A proč je Serenity pecka? 

Poctivě popkulturní výplach.

Star Wars týdne

Ano, tohle byla jen otázka času. Někdo ale konečně vzal trailer nových Star Wars a roztrousil do něj záběry ze Strážců Galaxie. Jak to funguje? Samozřejmě výborně!

Spider-Man týdne

I když se spekuluje o tom, že bude mít Miles Morales v novém Spider-Manovi cameo, svůj vlastní film jen tak nedostane. Co na to fanoušci? Ti se s tím smířili a raději natočili tenhle kraťas.

 

Cumbervydra týdne

Benedict Cumberbatch vypadá trochu jako vydra. Internet z téhle podoby žije už nějakou dobu a teď přitopil pod kotlem sám Benedict, který si u Grahama Nortona zkusil pár vydřích výrazů. A to za asistence podivného Johnnyho Deppa a bitky s obřím plyšovým medvědem!

 

Rozhovor týdne

Pokud byste chtěli řešit současnou scenáristickou elitu, někde na prvních pozicích bude Aaron Sorkin. Autor Social Network a Stevea Jobse je teď opět v kurzu. A tak ideální čas zavzpomínat na tohle mohutné interview.

 

Jessica Jones týdne

Pár lidí Jessica Jones moc nenadchla, obecně se ale jedná o další marveláckou trefu. Pokud už tedy máte dokoukáno, tady si můžete dát drobnou easter eggovou nadstavbu.

Meme týdne

Nicolas Cage parodující vlastní meme? Víc meta už to ani být nemůže!

 

Fantastická čtyřka týdne

Tak je to tu. Upřímné trailery si konečně smlsly na Fantastické čtyřce a nutno říct, že docela bravurně. Holt extrémně snadný terč.

 

Útok klonů týdne

Sedmá epizoda Star Wars je za rohem, takže je ideální čas dělat si legraci z těch předchozích. Třeba z dvojky, jíž se dá vymyslet spousta zábavných alternativních konců.

 

Serenity týdne

Ano, ještě jsou mezi námi lidé, kteří nedocenili genialitu Firefly a Serenity. A ať už mezi ně patříte nebo ne, měli byste obětovat 12 minut vysvětlení, proč je Whedonův první celovečerák excelentním mixem dvou velice rozdílných žánrů.

Duel týdne

Minule se vás Mr. Hlad ptal na nejdojemnější filmy. V diskuzi padala hlavně Velká ryba a došlo i na Statečné srdce, Titanic nebo Návrat krále. Takže dobrý, místní čtenářstvo nemá srdce z kamene.

Tentokrát se budeme bavit o comicsovkách. Příští rok nás čeká hned 8 velkých kousků, takže dejte vědět, na který se těšíte nejvíc, nebo rovnou sestavte žebříček. Za sebe vidím očekávání nějak takhle:

1) Suicide Squad
2) Deadpool
3) Captain America: Občanská válka
4) X-Men: Apocalypse
5) Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
6) Doctor Strange
7) Gambit
8) Želvy Ninja 2

 

Za týden zdar!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (61)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace