Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

AVP a Transformers. Kdo dá víc?


ikona
Cival
michael baypaul anderson
 

Jasně, tyhle dvě zprávy spolu zas tak nesouvisí. Ale podle předpovědi dneska není dvakrát vhodné počasí na okecávací a natahovanou novinku. Proto spojujeme. Zátoku a WS kráječ.

Paul W. S. Anderson dokázal, že v Hollywoodu může platit nejen „za málo peněz hodně muziky“, ale i „za málo zručnosti hodně peněz“ - jmenovitě 170 milionů dolarů. Většinu z nás už omrzelo strefovat se do jeho potupy rodů vetřelců a predátorů, jiní už alespoň odpustili. Ale ve sklepeních pochopitelně dál přežívají kreatury, které by snad i ocenili Andersonův druhý pohled na střet dvou nejslavnějších vesmírných potvor. 20th Century Fox si zase jednou vzalo kalkulačku a spočítalo, že i přes otrávené kritiky je může nezničitelný Paul znovu dovést k balíku. Proto se ve výhledu amerických premiér objevila šifra AVP 2 u data 10. srpna 2007. Za scénář i režii má znovu zodpovídat Anderson, jehož schopnostem studio věří i na konec extrémně tvrdé letní sezóny (tedy za trojky Spideyho, Pirátů, Shreka i Bournea). Opravte mě, jestli z toho zase nevyleze korektní a nekrvavý blivajz pro třináctiletá děcka, po němž bude Anderson opětovně mlátit pusou o ultradrsné „eRkové“ verzi pro DVD. Tentokrát mu na to snad tolik lidí neskočí.

Aby těch konkurentů neměl Anderson málo, zahřívá si klapku i Michael Bay pro svoje Transformers. Za měsíc ji bude potřebovat přímo na place, jelikož se mu po něm bude prohánět spousta zajímavých hereckých jmen. Vedle dříve oznámeného puberťáka Shia LaBeoufa si totiž Bay vyhlídl do ŽIVÝCH rolí Jona Voighta (Roosevelt z Pearl Harboru), Johna Turturra (Coenovic mistr), dvaadvacítku Rachael Taylor (uvidíme ji v See No Evil) a sexbombu Megan Fox. K tomu přisypal trochu „black power“: obrovitého Michaela Clarke Duncana, nařvaného raubíře Tyrese Gibsona a komedianta Bernieho Maca (jehož roli vám v diskuzi, v postu z 22. 4. 16:05:58, na základě zahraničních zdrojů věrně popsal jeden nejmenovaný zažranec do Baye v řadách našich uživatelů :-). Abych změť jmen přeložil pro běžného diváka: I druhý Bayův film pod záštitou Stevena Spielberga bude plný triků, lepých dívek a svalnatých černochů. Čekali jste snad něco jiného?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace