Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se porve s Aquamanem?


ikona
Mr. Hlad
aquamandcjames wan
O čem by mohla být DC comicsovka s Jasonem Momoou? A kdo půjde vládci moří po krku?  

DC nám příští rok naservíruje Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti i záporáckou týmovku Sebevražedný oddíl. V plánu jsou sólovky pro Batmana, konkurence pro Avengers Justice League i představení nových hrdinů v jejich vlastních sólovkách. V roce 2017 se objeví Wonder Woman, kterou si zahraje Gal Gadot a vedle ní dorazí Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston nebo David Thewlis, a o rok později uvidíme i Aquamana. Vládce moří, oceánů, ryb, chobotnic a ploutvonožců si zahraje Jason Momoa. Za kameru se postaví James Wan, který si od hororů Saw a Insidious odskočil k sedmičce Rychle a zběsile a jen co dotočí dvojku V zajetí démonů, hned oblékne ploutve.

 

S kým se ale pod hladinou Aquaman porve? Comicsoví fandové si původně mysleli, že dorazí Black Manta. Jako malého ho unesli a nutili pracovat na lodi. Jednoho dne viděl Aquamana a doufal v záchranu, bohužel marně, a tak když vyrostl, rozhodl se mu pomstít a ovládnout moře. Teď to ovšem vypadá, že místo něj dorazí Ocean Master, nevlastní bratr Aquamana, který také dovede ovládat moře, ale i blesky a nějakou tu magii. Příběh filmu by měl vycházet z comicsové předlohy, ve které se ti dva rvou o trůn nad celou Atlantidou. Na začátek by to dávalo smysl a navíc by se mohli tvůrci vykašlat na nějakou návaznost na jiné filmy a prostě to šoupnout do takové doby, jaká se jim bude líbit. Každopádně do premiéry zbývá ještě dva a půl roku, takže se může změnit úplně všechno.

--- 

Vytáhni v hospodě: Mezi adepty na režii Aquamana byli i Jeff Nichols a Noam Murro.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace