Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnold chystá pomstu


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerdarren aronofsky
Největší akční hrdina všech dob plánuje krutou odplatu. A pomůže mu s ní filmař, kterého byste nečekali. 

Jako fanda akčních filmů jsem se už smířil s faktem, že Arnold Schwarzenegger je důchodce a ne ten borec, který si v džungli podal Predátora, vyčistil celý ostrov v Komandu a lovil a blbnul s Jamesem Cameronem v Terminátorech. Letošní pátý Terminátor ukázal, že je vyšeptaná nejen značka, ale potvrdil, že to samé se dá říct i o Arniem. Zkrátka ho dohnal věk. Naštěstí to vypadá, že to pochopil i on sám, a tak čas od času vedle akčních rolí zkouší i něco trošku jiného. V zombie dramatu Maggie odvedl velmi solidní výkon a civilnější by měl být i v novince 478.

Hlavním hrdinou bude muž, jehož manželka a dcera zemřely během tragické letecké nehody, za kterou mohl letový dispečer. Ten se teď kvůli své vlastní bezpečnosti octl pod dohledem vlády, Arnolda ale něco takového nezastaví. Zní to možná béčkově, ale fakt prý  máme čekat spíš drama než akčňák. Scénář napsal Javier Gullión, který je zodpovědný za povedeného Nepřítele s Jakem Gylenhaalem, a o režii se postará Elliott Lester, jenž má na kontě solidní detektivku s Jasonem Stathamem Blesk. A teď to nejzajímavější jméno. Na 478 jako producent dohlédne Darren Aronofsky. Čekali byste někdy spolupráci Arnolda Schwarzeneggera a tvůrce Fontány, Requiem za sen a Černé labutě? My asi fakt ne. O to jsme ale zvědavější.

--- 

Vytáhni v hospodě: Arnoldovo legendární I´ll be back bylo původně I will be back. Sám si to změnil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace