Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nový Batman?


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckdc
V sólovce Batmana bychom se mohli dočkat hned dvou záporáků. A jde o zajímavá jména 
Bruce Wayne se vrátí na scénu v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, kde se v roli poprvé představí Ben Affleck. Navazovat na Christiana Balea asi nebude žádná sranda, ale rozhodně jsme zvědaví. No a po bitce s Mužem z oceli přijde konečně i čas sólovky, které by Affleck mohl i režírovat. A začínají se objevovat nepotvrzené informace o tom, kdo v nich půjde Batmanovi po krku. Na scénu by se měl hned v té první vrátit Joker a podle všeho dorazí i Red Hood. Zatímco toho prvního asi moc představovat nemusíme a v akci ho uvidíme už v létě v Sebevražedném oddílu, s tím druhým je to malinko složitější. A pokud nechcete přijít o překvapení, tak dál moc nečtěte.  
Red Hood je totiž Jason Todd, který dřív Batmanovi pomáhal jako Robin, pak ho ale Joker zabil. V comicsech se však neumírá snadno a Todd se vrátil mezi živé díky Lazarově studni, kterou můžete znát ze seriálu Arrow a využíval ji i Ra's al Ghul. Víceméně jde o díru plnou vody, která dovede oživit mrtvého. Jen je pak trošku jiný a obvykle výrazně násilnější a nebezpečnější. Todd se tak vrací do Gothamu jako Red Hood a jde po krku zločincům takovým způsobem, že Batman vedle něj vypadá jako pacifista. A je jen otázka času, kdy se Batman, Red Hood a Joker střetnou znovu. Tenhle příběh se odehrál v kultovních comicsových eventech Death in the Family a Under the Hood a patří mezi to nejlepší, co se kdy v batmanovském universu stalo. Vzhledem k tomu, že se DC snaží být ve filmech vůči svým hrdinům hodně osobní, by tak podobné plány určitě dávaly smysl. 
 
--- 

Vytáhni v hospodě: Robinů bylo víc a krom Todda se v jeho kostýmu objevil i Dick Grayson. Ten by v sólovce měl prý taky dorazit, ovšem už jako superhrdina Nightwing. 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace