Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátý Vetřelec se odkládá


ikona
KarelR
alienalien: paradise lostprometheus 2ridley scottvetřelec 5
Fanoušci Ripleyové pláčou... 

No... přesně tohle jsme nechtěli slyšet. Už před pár měsíci se objevily zvěsti, že si Ridley Scott nejdřív natočí dvojku Promethea (ve finále nazvanou Alien: Paradise Lost) a teprve potom přijde na řadu chystaná pětka Vetřelce od Neilla Blomkampa. Ridley tyhle obavy uspal, když nedávno potvrdil, že oba filmy dorazí v roce 2017. Teď je ale situace trochu jiná.

Blomkamp totiž na Twitteru oznámil, že se Vetřelec 5 odkládá, a že to je kvůli Alien: Paradise Lost. Foxové tak zřejmě došli k názoru, že vážně nechtějí dva vetřelčí filmy ve stejný rok. Takže se ten (v jejich očích) méně důležitý pozdrží a s trochou štěstí dorazí pár let po novince od Scotta. Nebo, jak už to v Hollywoodu bývá, taky může zmizet navždy.

 

Jak vážně zdržení film čeká Blomkamp nerozebíral. Každopádně se ale přesouvá k jinému projektu, takže si dáme pár let vetřelčího "development hell". Snad se regulérní comeback Ripleyové a desátníka Hickse nakonec probudí. Sigourney Weaver ani Michael Biehn totiž nemládnou a bylo by fajn, kdyby si to ještě jednou rozdali se šmejdem z vesmíru. Tohle prostě nesmí skončit jako zrušené HALO!

---

Vytáhni v hospodě: Jedním z Blomkampových trademarků je vyhazování lidí do vzduchu. Dodnes ho prý trápí, že je Chappie o nevinném robotovi, takže nemohl ve filmu odpálit daleko víc lidí. Holt explozivní srdcař, Bay by z něj měl radost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace