Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ant-Man a Wasp mají režiséra


ikona
Mr. Hlad
ant-manmarvel
Marvel doufá, že jejich mravenec se nakonec dohrabe na tržby přes půl miliardy. A má režiséra pro dvojku.  

Dvojka Avengers letos urvala miliardu, takže se Ant-Man co do tržeb moc neřešil. Jeho 454 milionů je sice fajn, Marvel je ovšem zvyklý na trošku jiné částky. Na druhou stranu, většina hrdinů měla podobně pomalejší rozjezd, první Cap i první Thor vydělali ještě míň, takže u Marvelu asi očekávají, že ta půlmiliarda padne příště. Ale z účetních si nejspíš nestěžuje nikdo. Ant-Man byl v očích fandů tak trochu otloukánek a problémy během natáčení taky nevzbuzovaly moc důvěry. Takže jsou nakonec asi všichni rádi, že to skončilo takhle. Co přesně to znamená pro druhý díl? Hlavně to, že se režisér Peyton Reed vrátí.

 

Ne že by byl u Ant-Mana extra výrazný, ale nedělal problémy, uspěl a lidem se jeho film líbil. Studiu to víceméně stačí, na experimentování mají jiné značky a Reed by měl být víceméně zárukou toho, že diváci dostanou 6. července 2018 přesně to, pro co si přijdou - tedy Marvelovku, která bude laděná víc komediálně a jako rodinný film. Už podle názvu Ant-Man and the Wasp je celkem jasné, že se vrátí Paul Rudd i Evangeline Lilly, která na sebe poprvé navlékne i kostým, který jsme viděli na úplném konci jedničky. O tom, jestli dorazí i Michael Douglas nebo Michael Peña, zatím ale nepadlo ani slovo.

--- 

Vytáhni v hospodě: Tržby asi půjdou ještě výš. Ant-Man otevřel minulý víkend v Číně za 42 milionů! To je jen o patnáct mega méně než za premiérový víkend v USA.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace