Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Bondovka Spectre


ikona
KarelR
bondprvní reakcesam mendesspectre
Sam Mendes má na krku první ortely. Jsou spokojené nebo ne? 

Na MovieZone se tak úplně neshodujeme na tom, jestli je Skyfall super nebo ne. Takže nás moc nepřekvapuje, že jsou rozpolcené i první reakce na Spectre. Mendesův návrat k Bondovi má za sebou první londýnskou projekci. A na jednohlasné nadšení bohužel nedošlo.

Spectre se na Rottenech momentálně raduje ze sedmnácti spokojených recenzí z devatenácti, což se rovná dobře vypadajícím 89% pozitivních ohlasů. Mnohem důležitější je ale průměrné hodnocení, které se zastavilo na 7,2/10. Většině lidí se tedy nový Bond docela líbil. Od jedné z největších událostí roku se ale holt čeká trochu víc.

 

Co zjistíte, když zabrousíte do samotných textů a na Twitter? Na jedné straně máte prohlášení, že to Mendes znovu dokázal, že je nový Bond stejně povedený jako Skyfall a že těch 150 minut uteče jako voda. Na té druhé se ale krčí výkřiky jako „Quantum od Solace 2“ nebo „Koukat na Spectre je jako listovat luxusním lifestyleovým magazínem.“ a zprávy o tom, že se tu drsná craigovská éra podivně mixuje s ujetějšími bondovkami s Rogerem Moorem. Všichni se vlastně shodují jen na tom, že je Léa Seydoux vynikající a zaslouží si přízvisko „první Bond Woman“. Takže… aspoň něco.

Co byste si z prvních reakcí měli odnést? Samozřejmě snižte očekávání, vyhlížejte spíš průšvih a doufejte, že se probijete do spokojenějšího diváckého tábora. Hodina H každopádně nastane už 5. listopadu a bude celkem zajímavé sledovat, jestli slabší ohlasy nějak zahýbou s tržbami nebo ne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace